Ekstra Bladet - Tipsbladet

MICHAEL LAUDRUP

-

Idisse dage er det praecis et år siden, at vi på Tipsbladet nåede i mål med et projekt, som vi laenge havde drømt om at lave: Et temanummer kun om Michael Laudrup, for han var jo manden, der ”definerede dansk fodbold, når det var allerbedst, og legemliggj­orde vores håb og vores drømme,” som vi skrev i lederen. Og heldigvis havde hovedperso­nen også tid og lyst til at saette et par timer af til et interview, der blandt andet kom omkring den tidlige forkaerlig­hed for Leeds, tankerne om Johan Cruyff, synet af spillet og banen gennem Laudrups øjne, møderne med Diego Maradona i Napoli og EM-finalen i 92. Og så sluttede interviewe­t med nogle betragtnin­ger om at genoptage traenerkar­rieren.

”Jeg har fået forskellig­e tilbud, men jeg har vaeret i Swansea og Premier League, så en anden klub, der ligner den, er det så ikke bare at tage et job til? Det er jo svaert at overgår det, jeg havde i Swansea i en anden lille klub. Eller med Getafe. Skal jeg tage til en klub, der bliver nummer ni eller 10? Det er da også fint, men for hvad? Bare for at have et job?”

”Det er jo ikke noget, der er markant anderledes, så det er faktisk der, jeg står lige nu. Jeg søger ikke noget, så det er ikke noget, jeg opsøger. Så kan du sige, at jo laengere tid der går, hvis man ikke selv opsøger noget, det er jo også et tog, der kører, og på et tidspunkt hopper der nye passagerer på toget, og så er det slut med det. Men jeg har ikke på nogen måde opsøgt det, slet slet ikke,” sagde Michael Laudrup, der hvilede godt i livet som ekspertkom­mentator på Viasat og med god tid til livet uden for fodbolden.

Så på den måde er der ikke noget overrasken­de i, at han ikke er ved at gøre klar til en saeson som manager i Birmingham.

VI ER EN DEL AF VERDENS STØRSTE ONLINE SPORTSBETT­ING FIRMA.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark