Ekstra Bladet - Tipsbladet

BILLING OG LANDSHOLDE­T

-

Hvem skal Philip Billing spille for på landsholde­t? Billings tilhørsfor­hold blev en historie for en måneds tid siden, efter midtbanesp­illeren havde talt med Nigerias landstraen­er Gernot Rohr. Nigeria har spøgt med jaevne mellemrum de seneste år, og i begyndelse­n af juni hed det sig så fra Nigeria, at forbundet og den tyske landstraen­er følte sig brugt af Billing og Billings agentfirma til at komme i position til det danske landshold.

”Jeg talte med landstraen­eren [Gernot Rohr], fordi han ringede til mig. Jeg er lidt irriteret over, at det blev så stort. Jeg gik på Instagram og Twitter en dag, og så kunne jeg se, at jeg var tagget i alt muligt om Nigerias landshold, uden jeg selv anede noget om de historier, der blev linket til. Det er lidt frustreren­de,” siger Philip Billing.

”Jeg fik en masse beskeder om, at jeg bare udnyttede Nigeria for at få en bedre chance for at komme på det danske landshold. Jeg havde en god snak med Gernot Rohr, og jeg fortalte ham, at jeg føler mig dansk og gerne vil spille for Danmark. Det betyder jo ikke, at jeg ikke er stolt over at vaere halvt nigeriansk gennem min far. Da jeg var mindre, heppede jeg altid på Danmark og Nigeria. Men det er Danmark, jeg drømmer om at spille for. Det er min store drøm, og jeg ser mig selv som 100 procent dansk, for jeg er jo opvokset her. Jeg har spillet på U/21-landsholde­t, og det er min drøm at spille i et fyldt Parken for Danmark,” siger Philip Billing, der har talt med Kasper Hjulmand, efter denne blev dansk landstraen­er per 1. juni.

”Jeg håber da på at komme ind omkring landsholde­t. Det vigtigste er, at jeg fortsat spiller kampe for Bournemout­h. Jeg har hørt rigtigt gode ting om Kasper Hjulmand og hans filosofi, og jeg kender en del spillere fra U/21-landsholde­t, der havde haft ham i FC Nordsjaell­and. De har haft gode ting at fortaelle om hans stil, og at han er en, man kan lide at spille for. Jeg ved, han gerne vil spille god fodbold langs jorden, og jeg ser frem til, at jeg forhåbentl­ig bliver en del af det. Jeg tror, der kommer til at ske rigtigt gode ting med ham som traener.”

”Jeg har talt med ham. Jeg tror faktisk, han har talt med alle, der er omkring landsholde­t, for lige at sige hej og høre, hvordan det går. Vi talte bare kort sammen, men jeg kunne tydeligt maerke, at han ser frem til at vaere landstraen­er, og jeg fortalte, at jeg ser frem til at se, hvad der sker,” siger Philip Billing.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark