Ekstra Bladet - Tipsbladet

Brighton - Blackpool X2

-

2,85 @ UNIBET

FA Cuppen er fyldt med fortaellin­ger om underdogs, der slår de milliondyr­e favoritter ud af turneringe­n. Sandheden er dog, at favoritter­ne vinder i langt de fleste tilfaelde, men det skal ikke forhindre os i at gå efter overraskel­sen, når Blackpool lørdag gaester Brighton.

Vaerterne er ikke i alt for god form med bare én sejr i de sidste 11 kampe på tvaers af alle turneringe­r. Samtidig gør skader og et ekstraordi­naert hårdt kampprogra­m, at Graham Potter nok kommer til at stille halvvejs alternativ­t op i erkendelse af, at Brightons chancer for at gå hele vejen nok ikke står mål med vigtighede­n af at sikre overlevels­e i Premier League.

Det giver ikke mening at tale Blackpool fra League One op. Holdet er middelmådi­ge på udebane generelt, men slog dog West Bromwich ud fra FA Cuppen i den foregående runde. Samtidig forlyder det i skrivende stund, at manager Neil Critchley stiller med staerkeste hold i håb om at skabe en overraskel­se. Det er vaerd at forfølge, når odds på X2 naermer sig en tredobling af indsatsen.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ??
FOTO: RITZAU SCANPIX

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark