Ekstra Bladet - Tipsbladet

Hvilken spiller får et stort gennembrud?

-

Anders Dehn, journalist på tipsbladet.dk

”Forventnin­gerne til Raphael Onyedika i FC Midtjyllan­d er store. Jeg har hørt tre forskellig­e personer fra klubben fremhaeve ham som fremtidens mand på den centrale midtbane. Han har allerede vist, at han kan klare sig i 1. division. Nu er turen kommet til Superligae­n.”

Ole Hoffskov, journalist på tipsbladet.dk

”Jeg har et godt øje til Oliver Antman. Den finske angriber fra FC Nordsjaell­and har efterhånde­n snuset en del til Superligae­n, men han har ikke etableret sig som en starter på Flemming Pedersens mandskab. Det tror jeg, han kommer til nu, og mit bud er, at Antman laver mellem fem og ti mål.”

Kenneth Jensen, redaktør på tipsbladet.dk

”Han fik lidt af et minigennem­brud i efteråret, men så blev han alvorligt skadet. Midtbanema­nden Mohammed Diomande er en super spiller, der kan lidt af det hele, og så arbejder han stenhårdt. Rammer han sit topniveau ofte i denne saeson, kan det sagtens blive hans sidste i dansk fodbold.”

Torsten Kjems, nyhedschef på Tipsbladet

”Hold øje med finske Oliver Antman i FC Nordsjaell­and. Kamaldeen Sulemana er på vej vaek, hvilket kan skabe pladsen til den 19-årige angriber, der har vist fin form i testkampen­e.”

Victor Risager, journalist på tipsbladet.dk

”Gustav Isaksen fra FC Midtjyllan­d. Den 20-årige kantspille­r har haft to saesoner på førstehold­et, hvor det primaert er blevet til indhop, men han havde flere gode kampe i foråret og isaer ved U/21-EM imponerede han. I år tager han springet og bliver fast mand i FC Midtjyllan­d med godt med mål og assister til følge.”

Sebastian Stanbury, journalist på Tipsbladet

”Mark Brink var tidligt regnet som det måske største danske talent født i 1998 – årgangen med spillere som blandt andre Jacob Bruun Larsen og Nikolai Laursen. Men det blev aldrig til et gennembrud i barndomskl­ubben Esbjerg, der sendte ham videre til Silkeborg, og her var han en nøglespill­er på det hold, der i sidste saeson vandt den naestbedst­e raekke. En intelligen­t midtbanesp­iller, der har arbejdshan­dskerne på.”

Troels Bager Thøgersen, chefredakt­ør på Tipsbladet

”Det gør Gustav Isaksen. Han har haft fremragend­e kampe, men nu strikker han en stor saeson sammen som starter for FC Midtjyllan­d med masser af mål og assists.”

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark