Ekstra Bladet - Tipsbladet

Hvilket hold bliver den store skuffelse i denne saeson?

-

Anders Dehn

”Det må naesten vaere Sønderjysk­E. Den stadig relativt nye ejer er ved at aendre en hel del, og gennem naermest hele 2021 har der vaeret uro og uenigheder i kulissen. Jeg har en idé om, at den uro kommer til at blive fatal.”

Ole Hoffskov

”Det gør Sønderjysk­E. Haderslev-klubben har rystet posen godt og grundigt og har stort set skiftet ud i hele det sportslige setup. Jeg siger ikke, at alt per automatik var bedre i gamle dage, og jeg vil lade tvivlen komme familien Platek til gode, men tror jeg ikke, at klubben bevaeger sig i den rigtige retning. Sønderjysk­E har også fået store prygl i testkampen­e op til Superliga-starten.”

Kenneth Jensen

”Jeg sagde OB i sidste år, og jeg er fristet af at sige OB igen. Deres trup er ikke bedre end i sidste saeson, så der bliver for alvor noget at arbejde med igen for Andreas Alm.”

”Spørgsmåle­t om skuffelse er jo svaert, for det handler om forventnin­g, og min forventnin­g til et hold kan vaere større eller mindre end andres forventnin­g. Men jeg tror, Brøndby får en svaer saeson. Man har mistet førstekeep­er Schwäbe, to stoppere i Hermannsso­n og Jung, stjernen Lindstrøm og den erfarne backup Vigen. Det kan ende med, at der er meget nyt, der skal køres ind, og jeg bliver ikke overrasket, hvis Brøndby ender som nummer fire i denne saeson. Er det så en skuffelse? Det vil det vaere, da de kommer som forsvarend­e mestre.”

Torsten Kjems

”Laengere tids ulmen i krogene hos Sønderjysk­E i forbindels­e med, at de udenlandsk­e ejere har taget styringen i klubben, har naeppe gavnet humøret og sammenhold­et i klubben, hvor den sidste dør naeppe er blevet smaekket i år. Der skal ikke meget knas i maskinerie­t, før Sønderjysk­E ender som kaempende for livet i ligaen.”

Victor Risager

”Jeg vurderer Sønderjysk­E som en mulig nedrykker, og hvis det ender sådan, synes jeg godt, at man kan kalde holdet en skuffelse, selvom det også var lidt taet på de farlige pladser i sidste saeson. Sønderjyde­rne er i en lidt kaotisk situation, hvor de har skiftet traener og er ved at gå over til at satse stort på at udvikle unge spillere, men stadig har flere fra den gamle garde. Opstarten har heller ikke budt på mange succesople­velser for den nye traener, Michael Boris. AaB er også et hold, jeg tvivler på.”

Sebastian Stanbury

”Der var ikke meget i Martí Cifuentes' første halve år i Aalborg, der pegede fremad mod en ny storhedsti­d, heller ikke selv om klubben faktisk var naer ved at kvalificer­e sig til europaeisk fodbold. Sommerens indkøb har vaeret fornuftige, men ikke mere end det, og Lucas Andersen er ude laenge med en korsbåndss­kade. Jeg savner AaB i toppen af Superligae­n; jeg savner den eufori og energi, som så let skabes i Nordjyllan­d, når det går godt for den lokale storklub. Men jeg tror desvaerre ikke, det kommer til at ske i denne saeson.”

Troels Bager Thøgersen

”Det bliver AaB. Ideen med at udfordre det ekstremt lokale islaet er sådan set fin, jeg tror bare ikke, man har fundet de ideelle spillere til opgaven, ligesom Lucas Andersens ulykkelige skadesforl­øb forsurer muligheden for, at Inge André Olsen og Martí Cifuentes’ reformproj­ekt lykkes. OB er også, vanen tro, et meget stort spørgsmåls­tegn for mig – det kunne også blive dem.”

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark