Ekstra Bladet - Tipsbladet

Hvem bliver Efterårets Profil?

-

Anders Dehn

”Hvis han ikke bliver solgt, tror jeg, det bliver Kamaldeen Sulemana. Hans topniveau er tårnhøjt, og han viser det mere og mere stabilt. Det kan blive en traumatisk halvsaeson for ligaens backer.”

Ole Hoffskov

”Jeg forventer, at Kamaldeen Sulemana er solgt, når transfervi­nduet lukker - ellers havde han vaeret et oplagt bud. Jeg gaetter på ”Zeca”.”

Kenneth Jensen

”En af de spillere, der leverer hver gang for FC København, er ”Zeca”. Jeg synes, han er en af ligaens bedste spillere, og jeg tror, han napper prisen.”

Torsten Kjems

”Lindstrøm og Scholz er vaek – det samme er Sulemama formentlig om lidt. Uhre tager ikke prisen, som det var tilfaeldet ved Forårets Profil. Dermed kan der vaeret åbnet for Jonas Wind som den oplagte. Jeg kaster dog en joker i form af FCK’s Rasmus Falk – og det til trods for, at han traeder ind i saesonen som skadet og derfor må bygge formen op med et efterslaeb til langt de fleste konkurrent­er.”

Victor Risager

”Jonas Wind vinder her. Han er den vigtigste spiller i FC Københavns offensiv og kommer til at levere en masse mål og oplaeg for det, jeg tror bliver efterårets bedste mandskab.”

Sebastian Stanbury

”EM må have vaeret en saer oplevelse for Jonas Wind. Han begyndte som indlysende starter for det danske landshold, men røg så helt af holdet og fik kun et sent indhop mod England på Wembley. Det blev ikke slutrunden, der katapulter­ede hans pris op over 100 millioner kroner, som det ellers lå i kortene. I stedet bliver han nok i Superligae­n, og det kan de såmaend også blive glade for i FCK, for jeg har fidus til, at han bliver endnu bedre end tidligere. Traenerne er vilde med ham, og han blev nummer fire i kåringen af Forårets Profil. Jeg tror, han tager tre skridt op.”

Troels Bager Thøgersen

”Det bliver Jonas Wind foran Gustav Isaksen og Kevin Diks.”

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark