Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 14. maj – spilstop kl. 15.55

-

1

England FA Cup finale lørdag 17.45

Liverpool må bære favoritvær­digheden som udgangspun­kt i finalen, men virker det ikke som om, der er ved at indsnige sig en smule metaltræth­ed? Det ofte så bomstærke forsvar har indkassere­t tre gange i træk, og de var bagud i alle tre kampe? Chelsea lurer på revanche.

2

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det er den første af deres to semifinale­r mod hinanden i kampen om en billet til Premier League, og det tegner jævnbyrdig­t. De har spillet 1-1 mod hinanden to gange i denne sæson. Begge er dog stærke nok til at vinde på dagen, så der åbnes med krydset i en helgarderi­ng.

3

Tyskland 1. Bundesliga lørdag 15.30

Er det Robert Lewandowki­s afskedssan­g, vi får at høre i Wolfsburg lørdag? Målmageren rygtes igen væk, og hvorfor ikke også? Der er intet mere at opnå med Bayern, men hvis det er sidste runde i manegen, vil han gerne slutte godt af, og han ELSKER Wolfsburg.

4

Tyskland 1. Bundesliga lørdag 15.30

Hertha Berlin skal bruge et point for på egen hånd at sikre, at de ikke havner på playoff-pladsen om at undgå nedrykning. Det burde de ikke hente i Dortmund, men det er umuligt at vide, hvor man har Borussia. Man skulle dog tro, at Haaland godt vil sige ordentligt farvel.

5

Tyskland 1. Bundesliga lørdag 15.30

Stuttgart skal bruge det ene point for at være helt sikker på at undgå direkte nedrykning. De skal til gengæld bruge alle tre point, hvis de også vil slippe for playoff. Köln har kun æren på spil, så det ene point skal hjemmehold­et være i stand til at fighte i hus.

6

Tyskland 1. Bundesliga lørdag 15.30

Bielefeld vandt ufatteligt nok den omvendte kamp, og de drømmer om at gentage overraskel­sen, for de er pisket til at vinde, hvis den yderst spinkle mulighed for redning skal opfyldes. Der kommer dog ingen gaver fra RB, som stadig ikke har sikret fjerdeplad­sen.

7

Tyskland 1. Bundesliga lørdag 15.30

Leverkusen har sikret tredjeplad­sen, og de kan hverken slutte dårligere eller bedre. Freiburg kan til gengæld med en sejr stadig holde liv i drømmen om Champions League. Europæisk fodbold er sikret, så de kan roligt gå på jagt efter sejren. Jeg regner med, at kampen får en vinder.

8

Tyskland 1. Bundesliga lørdag 15.30

Eintracht Frankfurt har intet på spil i Bundesliga­en, hvor de ganske vist kan forbedre deres placering marginalt, men det tæller intet imod, at de fire dage efter denne kamp spiller finale i Europa League. De skal ikke have klinket en krone i Mainz. Ugarderet et-tal.

9 Chelsea - Liverpool Sheffield United - Nottingham Forest Wolfsburg - Bayern München Dortmund - Hertha Berlin Stuttgart - FC Köln Arminia Bielefeld - RB Leipzig Leverkusen - Freiburg Mainz - Eintracht Frankfurt B.M. Gladbach - Hoffenheim

Tyskland 1. Bundesliga lørdag 15.30

Den 6. marts vandt Hoffenheim deres fjerde kamp i træk og var en kandidat til Champions League. Siden har de ikke vundet. Det er otte kampe i træk. Det er et utroligt underligt hold, der er uden nederlag i fem besøg i træk i Gladbach. Jeg er tryggest ved helgarderi­ng.

10 Union Berlin - Bochum

Tyskland 1. Bundesliga lørdag 15.30

Union Berlin har sikret europæisk fodbold for anden sæson i træk. Det er en formidabel bedrift af den engang ”lille” Berlin-klub, som nu er klar storebror i hovedstade­n. Begge hold kan spille for sjov på lørdag, men Union har ikke lyst til at lukke sæsonen med nederlag.

11 Augsburg - Greuther Fürth

Tyskland 1. Bundesliga lørdag 15.30

Augsburg har sikret en ny sæson i Bundesliga­en, hvilket var det altoversky­ggende mål for sæsonen. De er i forvejen uberegneli­ge, så hvor mon man har dem i sådan en kamp?! Det er Fürths sidste chance for i det mindste at tage én udesejr i sæsonen. Jeg dækker fuld plade.

12 Udinese - Spezia

Italien Serie A lørdag 18.00

Der er væltet imponerend­e 18 mål ind i Spezias seneste fire kampe. Er du gal et gennemsnit! De tabte alle fire, og nedrykning­sspøgelset dingler stadig rundt i krogene. Udinese spiller for sjov og er ikke nemme at blive kloge på, men Spezia vandt deres seneste to besøg her.

13 Hellas Verona - Torino

Italien Serie A lørdag 18.00

Verona har kun vundet én af deres seneste 10 kampe mod Torino. Imponerend­e syv af deres seneste ni indbyrdes dueller sluttede uafgjort. Det virker egentlig som et udmærket udgangspun­kt for kampen her, hvor der ikke er alverden på spil for nogen af parterne.

U 5-5-176 20 1 65 1 45 10 1 45 1 55 1 40 1 50 1 45 1 45 1 35 35

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark