Ekstra Bladet - Tipsbladet

AC Milan - Atalanta

-

Du skal se den: Fordi AC Milan kan tage endnu et skridt mod mesterskab­et

Hold øje med: Om Joakim Mæhle starter inde

Der resterer to runder af Serie A-sæsonen, og med hensyn til guldkampen er kun én ting sikkert: Trofæet havner i Milano.

Det er således kun AC Milan og Inter, der matematisk er i spil til at snuppe førsteplad­sen, og de to befinder sig i en indædt kamp i toppen af den bedste italienske række.

AC Milan har måttet klare sig uden stjerner som Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovi­c i store dele af sæsonen, men andre spillere som angriber Rafael Leao og forsvarssp­iller Fikayo Tomori er trådt i karakter og har strålet under cheftræner Stefano Pioli.

Derfor fører Rossoneri også ligaen med 80 point efter 36 kampe og kan nærmest dufte deres første mesterskab siden 2010/ 11-sæsonen, mens Inter, anført af cheftræner Simone Inzaghi, er lige efter med 78 point efter ligeså mange kampe.

Dermed skal Inter håbe på, at AC Milan snubler i en af de resterende to spillerund­er, hvis Nerazzurri skal genvinde guldet. Og det er der en chance for søndag, når de rød-sorte tager imod Joakim Mæhle og Atalanta.

Efter nogle stærke sæsoner med topplaceri­nger har denne sæson ikke været en videre succes for Atalanta, der befinder sig på en aktuel ottendepla­ds. Men det er stadig et stærkt hold, der kan gøre livet surt for de fleste. Og så har Atalanta i den grad også noget at kæmpe for, da de kæmper for at nå sjetteplad­sen og dermed kvalificer­e sig til europæisk fodbold.

Søndagens brag bliver afgørende på flere måder, men det bliver desværre ikke et danskeropg­ør. Joakim Mæhle kan godt nok komme i aktion for Atalanta, men landsholds­kollegaen Simon Kjær er stadig ukampdygti­g med en skade.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Joakim Mæhle og Atalanta kan stikke en kæp i hjulet på Milan.
FOTO: RITZAU SCANPIX Joakim Mæhle og Atalanta kan stikke en kæp i hjulet på Milan.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark