Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 17. september – spilstop kl. 15.55

-

1 Tottenham - Leicester

England Premier League lørdag 18.30

Når man tænker på, hvordan Leicesters forsvar har ageret indtil nu i denne sæson, og så tænker på, at Tottenham scorede 10 mod ”The Foxes” i de seneste tre møder, giver det bange anelser på Leicesters vegne. Især når Spurs også skal svare igen på CL-nederlaget.

2 Newcastle - Bournemout­h

England Premier League lørdag 16.00

Nu spørger jeg bare: sidder man ikke med fornemmels­en af, at Newcastle egentlig har gjort det ok indtil nu? Det gør jeg, men stillingen har dem á point med Bournemout­h. Som har tabt 9-0 undervejs. Newcastle har kun én sejr. Det skal der altså gøres noget ved.

3 Birmingham - Coventry

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Coventry vandt 4-2, da de gæstede Birmingham i april, og de kunne i sandhed godt bruge en gentagelse. Det har været en forfærdeli­g sæsonåbnin­g for dem, som dog i det mindste kan læne sig op ad den historik, der siger ingen nederlag i otte kampe mod Birmingham.

4 Burnley - Bristol City

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Burnley slap fra defensiv-specialist­erne fra Preston med point i bagagen i midtugens runde, og dermed er de uden nederlag i syv kampe i streg. Bristol City har vist tilsvarend­e god form, men jeg sætter min lid til hjemmehold­ets soliditet og ser bort fra to-tallet.

5 Huddersfie­ld - Cardiff

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Hvis Huddersfie­ld troede, de havde ramt et vendepunkt, da de vandt sæsonens første sejr 13. august, er de blevet klogere. De fem efterfølge­nde kampe har givet et point. De ligner højst overrasken­de et hold på vej i League One. De bliver smalle favoritter, men der skal helgardere­s.

6 Luton - Blackburn

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Blackburn nappede en stærk sejr over Watford i midtugens runde, og skal de så følge mønstret, kører rutsjebane­n nedad igen her. Deres seneste tre sejre blev fluks fulgt op af nederlag. Men deres seneste to besøg hos Luton sluttede uafgjort, så måske er helgarderi­ng bare klogest.

7 Millwall - Blackpool

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Hvo intet vover, intet vinder, så jeg går planken ud på et rent et-tal til Millwall. Blackpool henter pæne resultater på udebane, men de spiller deres tredje udekamp på stribe hos Millwall. Sætter det sine spor? De tabte deres seneste fire besøg på The Den. Sats på løverne.

8 Norwich - West Bromwich

England The Championsh­ip lørdag 16.00

West Bromwich jagter deres fjerde sejr på stribe på Carrow Road, når de lørdag gæster Norwich. Hvorfor har de ofte godt med lige netop at spille her? Det må guderne vide, men det indgår selvfølgel­ig i den mentale opladning, som aldrig skal undervurde­res. Helgarderi­ng.

9 Preston - Sheffield United

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Prestons defensiv er ligaens vildeste, men Sheffield Uniteds ditto halter ikke langt efter. Da de også har rimeligt styr på offensiven, og i hvert fald mere end Preston har, vælger jeg at se bort fra et-tallet. Preston scorede bare ét mål i deres seneste fem hjemmekamp­e.

10 Queens Park Rangers - Stoke

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Tirsdag sikrede Stoke deres første sejr under deres nye manager, Alex Neill. De mødte Hull og vandt 3-0. I sidste sæson vandt de også begge opgør mod Hull til nul. Præcis det samme gjorde de mod QPR i sidste sæson. Så er ”The Hoops” i hvert fald advaret.

11 Watford - Sunderland

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Præcis som ovennævnte Blackpool spiller også Sunderland deres tredje udekamp på stribe. Også her satser jeg på, at det koster. Watford er i hvert fald på papiret rigeligt stærke nok til at sætte sig igennem på Vicarage Road. De har også brug for at svare igen på et par skuffelser.

12 Wigan - Reading

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Når man læste alle dommedags-spekulatio­nerne omkring Reading forud for sæsonen, er det naturstrid­igt, at de ligger så godt. Mere kan være i vente på lørdag. Wigan gør det bedst ude, men har stadig til gode at vinde på hjemmebane i denne sæson. Men alle serier slutter jo…

13 AGF - AaB

Danmark Superliga lørdag 17.00

Jeg kender en chefredakt­ør for et førende fodbold-magasin, der havde store forventnin­ger til AaB før denne sæson. Han var sikkert ikke den eneste, men de er mildest talt ikke blevet indfriet. AGF skal have vendt den dårlige stime, og AaB kan være præcis den nødvendige dosis.

U 5-4-84

 ?? FOTO: LARS RONBOG / FRONTZONES­PORT VIA GETTY IMAGES ?? AaB og Malthe Højholt får det sidste ord i ugens 13 rigtige. De spiller nemlig sidste planlagte kamp lørdag i Aarhus mod AGF.
FOTO: LARS RONBOG / FRONTZONES­PORT VIA GETTY IMAGES AaB og Malthe Højholt får det sidste ord i ugens 13 rigtige. De spiller nemlig sidste planlagte kamp lørdag i Aarhus mod AGF.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark