Ekstra Bladet - Tipsbladet

Manchester United - Manchester City

-

:

Du skal se den:

Fordi det er to dygtige mandskaber.

Hold øje med:

Om Rashford eller Haaland bomber videre.

Det er altid seværdigt, når de to Manchester-klubber mødes, og det er ekstra spændende, når begge mandskaber også er velspillen­de. Og det er de altså i øjeblikket.

Manchester United har vundet deres seneste otte kampe og er, efter en lidt svag start under den hollandske manager Erik ten Hag, virkelig med i medaljefel­tet i Premier League. De er aktuelt på fjerdeplad­sen med 35 point, men de er á point med tredjeplad­sen Newcastle, der har spillet en kamp mere, og så er der kun fire point op til Manchester City på andenplads­en.

Netop Manchester City er som altid en del af topkampen i Premier League, omend de aktuelt er fem point efter førerholde­t Arsenal.

Både Manchester United og Manchester City har også et par fantastisk­e målscorere, der gør kampen endnu mere spændende. Hos de rødklædte er det Marcus Rashford, der virkelig har fundet formen, mens de lyseblå nyder godt af det norske målmonster Erling Braut Haaland.

Derudover kan stjerner nævnes i flæng: Christian Eriksen, Casemiro, Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez, Bernardo Silva, Phil Foden, Bruno Fernandes… Ja, man kunne sagtens blive ved.

Alene det er nok til at tænde for fjernsynet lørdag formiddag. At Manchester Citymanage­r Pep Guardiola så har varslet, at han kan lave noget “latterligt”, er bare ekstra incitament.

“Jeg har et par ideer og tanker – nogle latterlige nogle - til kampen mod United,” sagde han tidligere på ugen ifølge The Guardian.

Så tænd for fjernsynet lørdag klokken 13.30. Så kan du følge op med at se kampen mellem Brighton og Liverpool klokken 16.00 og kampen mellem Brentford og Bournemout­h klokken 18.30.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Der er lagt op til et brag af en kamp, når danske Christian Eriksen og Manchester United hjemme på Old Trafford tager imod lokalrival­erne fra Manchester City lørdag eftermidda­g.
FOTO: GETTY IMAGES Der er lagt op til et brag af en kamp, når danske Christian Eriksen og Manchester United hjemme på Old Trafford tager imod lokalrival­erne fra Manchester City lørdag eftermidda­g.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark