Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 14. januar – spilstop kl. 15.55

-

1 Brighton - Liverpool

England Premier League lørdag 16.00

Liverpool er ved starte som udgangspun­kt at betragte som favoritter mod Brighton, også på udebane, men alt kan ske med Liverpool i øjeblikket, og alt kan ske når begge parter spiller så målrige kampe, som tilfældet er. Jeg skal ikke nyde noget og garderer på fuld plade.

2 Everton - Southampto­n

England Premier League lørdag 16.00

Er du gal en triumf for Nathan Jones og hans Southampto­n-projekt, at de onsdag aften præsterede at slå Manchester City ud af EFL Cup. Men det var cup-kamp, nu gælder en sindssygt vigtig bundkamp i ligaen, og de har en sløj historik mod Everton. Men der er frisk selvtillid.

3 Brentford - Bournemout­h

England Premier League lørdag 18.30

Apropos Everton, så ville Bournemout­h ønske, at de kunne møde dem hver uge. ”The Cherries” tabte ni af deres seneste 11 kampe og vandt to. Begge sejre var mod Everton. De tabte også deres seneste tre besøg hos Brentford. En oplagt mulighed for Brentford til at konsolider­e sig.

4 Nottingham Forest - Leicester

England Premier League lørdag 16.00

Leicester blev kørt af klædet i Newcastle tirsdag aften, og spørgsmåle­t er, om det bliver til revanche i Nottingham lørdag? Forest er uden nederlag i fem hjemmekamp­e i Premier League. Vi har brug for mange helgarderi­nger længere nede, så jeg satser. To-tallet udelades.

5 Wolverhamp­ton - West Ham

England Premier League lørdag 16.00

Hvis du tør, udelader du krydset her. De to klubber har ikke spillet uafgjort i 11 kampe i træk. Men nogle påstår jo, at alle serier slutter på et tidspunkt, og det er en kamp, som vil gøre rigtigt nas på begge parter at tabe, så det lugter faktisk af en forsigtig affære. Helgarderi­ng.

6 Bristol City - Birmingham

England The Championsh­ip lørdag 16.00

På klassisk Birmingham-facon går det godt det ene øjeblik, for så pludselig at stå med tre nederlag i træk. Meget længere plejer deres negative stimer dog trods alt heller ikke at vare i denne liga. De har en særdeles god nylig historik mod Bristol City. Et-tallet udelades.

7 Cardiff City - Wigan Athletic

England The Championsh­ip lørdag 16.00

En vigtig bundkamp mellem to klubber blandt de nederste fem i tabellen, og der er kun fire point, som adskiller dem. Forskellen virker dog større, når man kigger på Wigans seneste resultater. De har tabt tre ligakampe i træk med 4-1! De har ikke holdt nullet i 14 kampe.

8 Hull City - Huddersfie­ld

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Huddersfie­ld er ikke noget skræmmende hold, men alle skal tiltænkes muligheden for sejr i Hull. Hjemmehold­et har kun vundet én kamp på eget græs siden august, og det var over bundproppe­n Wigan. Otte af de mellemligg­ende 11 hjemmekamp­e blev tabt.

9 Luton Town - West Bromwich Albion

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det er to klubber i stærk form, der brager sammen på Kenilworth lørdag eftermidda­g. Begge kommer med tre sejre i træk i The Championsh­ip, og det er en duel mellem to klubber, som befinder sig på grænsen af playoff-zonen. I deres form er alle udfald tænkelige. Helgarderi­ng.

10 Middlesbro­ugh - Millwall

England The Championsh­ip lørdag 16.00

I virkelighe­den kunne jeg godt tænke mig at have krydset med her, men jeg savner bedre alternativ­er til ugarderede kampe, og man kan jo ikke gardere hvad som helst. Igen et opgør mellem to playoff-rivaler og Boro får tilliden, fordi de har vist storform i halvanden måned.

11 Preston - Norwich

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Ovenpå en mellemstat­ion med Dean Smith er Norwich igen landet på en tysk manager. David Wagner gør comeback i The Championsh­ip, som han førte Huddersfie­ld ud af. Der skal arbejdes hårdt, hvis det samme skal lykkes med Norwich, hvis form synes helt kuldsejlet.

12 Reading - Queens Park Rangers

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Apropos kuldsejlet, så lå Queens Park Rangers på en delt førsteplad­s med Norwich og Sheffield United efter 13 runder. På 24 point. Sheffield United har øget deres total med 27 point. Norwich og QPR med 12 på de efterfølge­nde 13 runder. De er svære at stole på.

13 Sunderland - Swansea

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Swansea vandt deres to første udekampe i oktober. Siden har de ikke smagt sejrens sødme på fremmed græs. I syv forsøg. Derfor spares to-tallet væk. Sunderland er så stabil en enhed under Tony Mowbray, og går ind til opgøret som ubesejrede i fem kampe. Halvgarder­ing.

U 7-4-133

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Lørdag klokken 18.30 er Vitaliy Mykolenko og Everton små favoritter på hjemmebane mod Southampto­n, der dog kommer med stor selvtillid, efter at de i midtugen formåede at slå Manchester City ud af EFL Cup.
FOTO: GETTY IMAGES Lørdag klokken 18.30 er Vitaliy Mykolenko og Everton små favoritter på hjemmebane mod Southampto­n, der dog kommer med stor selvtillid, efter at de i midtugen formåede at slå Manchester City ud af EFL Cup.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark