Ekstra Bladet - Tipsbladet

BIELEFELD KÆMPER FOR Atalanta – Verona Udesejr

- TEKST: JACOB HANSEN

ODDS 1.72 @BET365

Bielefeld kæmper en hård kamp for at undgå nedrykning. Direkte nedrykning skal de nok undgå, men de ligger lige nu til playoff mod treeren fra 3. Bundesliga. Der er dog kun to point til redning. Deres situation i bunden har dog ikke fået dem til at spille betonbold med fokus på defensiven.

Deres seneste 10 kampe i træk havde mål af begge hold. Ni af de kampe havde også mindst tre scoringer.

Paderborn har seks point til tredjeplad­sen og dermed mulighed for playoff om oprykning og de skal vinde i Bielefeld for at bevare den chance.

Trods dét, de har på spil i toppen, har de dog heller ikke just spillet kedelig fodbold. Deres seneste syv kampe havde mindst tre scoringer. Seks af de kampe havde mål af begge parter og de seneste fire sluttede 2-2, 5-1, 2-2 og 3-2. Nok er der meget på spil, men det tegner ikke kedeligt hos Arminia på lørdag.

ODDS 2.70 @BET365

HSV kæmper som vanligt en intens kamp for oprykning på dette tidspunkt af sæsonen, og der må ikke smides point lørdag aften, hvis chancen for direkte oprykning skal bevares. Jeg regner med, at de sætter sig igennem mod ligaens næstdårlig­ste udehold.

Det er kun Jahn Regensburg, som har opnået færre point på udebane end Greuther Fürth. Det er dog værd at bemærke en ting ved Fürths udekampe. De har spillet på fremmed græs mod 10 af de 11 hold, som ligger over dem i tabellen. De scorede i samtlige udekampe.

Det er således ikke offensiven­s skyld, at de er næstdårlig­ste udehold og HSV har ikke holdt rent bur i syv kampe i træk. Til gengæld har HSV selv scoret i alt 13 mål i deres seneste fire kampe. Deres seneste tre hjemmekamp­e sluttede 6-1, 4-3 og 2-2. Med Alexander Zorninger som træner hos Greuther Fürth er den slags cifre heller ikke utænkelige lørdag aften.

ODDS 2.90 @UNIBET

Skal Cremonese virkelig være outsider i deres hjemmekamp mod Bologna. Cremonese kæmper for deres ”liv” i Serie A, hvor de med tre runder tilbage har seks point til redning. En vanskelig opgave, men heller

ikke umulig og har de brug for inspiratio­n, behøver de bare kigge på Salernitan­a for et år siden.

Cremonese har i deres seneste tre hjemmekamp­e vundet 1-0 over Empoli, spillet 1-1 mod Verona og besejret Spezia med 2-0. Alle tre modstander­e der havde noget på spil. Det har Bologna ikke. I deres seneste tre udekampe tabte de 2-1 hos Verona og 3-1 hos Empoli, samt spillede 0-0 hos Sassuolo.

De har i denne sæson spillet mod seks af de otte hold, der udgør bunden af tabellen. De vandt kun én af disse, mod Sampdoria som har været sæsonens uden konkurrenc­e dårligste hold.

De spillede 1-1 i hjemmekamp­en mod Cremonese, så Bolognas favoritvær­dighed er tvivlsom.

ODDS 2.18 @MRGREEN

Prøv at kigge på stillingen og du har allerede dér svaret på, hvorfor vi går efter en målfattig kamp hos Lecce.

De to hold ligger nummer 16 og 17 med 32 og 30 point. Nummer 18 rykker ned. Og nummer 18 har også 30 point inden runde 36. Det bliver en gyser i Lecce, og hvem har lyst til at satse noget?

Lecces seneste tre hjemmekamp­e sluttede 1-1, 1-0 og 0-1. Fire af Spezias seneste fem kampe havde højst to scoringer. Sæsonens første møde mellem disse to sluttede 0-0. Nu står der endnu mere på spil. Bemærk i øvrigt, at Lecce har spillet hjemmekamp­e mod seks af de syv hold fra bunden og vandt ikke én eneste.

ODDS 6.00 @LEOVEGAS

Der var engang, hvor man kunne regne med italienske hold på denne tid af sæsonen. Havde de ikke en skid at spille for, var det guld værd at gå imod dem, når sæsonen nærmede sig sin afslutning. Helt så entydigt er det desværre, set fra en gamblers synspunkt, ikke mere.

Det ændrer dog ikke ved, at motivation­en kan bære langt, og motivation­en kan være aftagende hos Atalanta. De tabte deres seneste to kampe, endda uden at score, så krudtet er vådt hos Højlund og co. i øjeblikket. De slutter ikke dårligere end nummer syv, om de så taber sæsonens sidste tre kampe.

Til gengæld kan de heller ikke længere nå fjerdeplad­sen, så Verona har en del mere på spil. De ligger til nedrykning, men á point med pladsen over stregen, så de kan snildt nå at redde sig endnu. De er uden

nederlag i tre udekampe, der inkluderer en 0-0 hos Napoli, der ikke var blevet mestre på dét tidspunkt.

Og læg lige mærke til, at Verona vandt deres udekamp mod Atalanta i de seneste to sæsoner. Det er ingen garanti for alle gode gange tre lørdag aften. Det skader omvendt heller ikke i ens opladning til en på papiret vanskelig udekamp, at man har gode minder fra stedet, hvor man skal hen.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark