Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 20. maj – spilstop kl. 15.55

-

1

England Premier League lørdag 16.00

Liverpool savede Leicester midt over og holder dermed presset på Newcastle og Manchester United, men Aston Villa er også i god nok form til at kunne true ”The Reds”. Eller hvad? De tabte deres seneste to udekampe uden selv at score. Ugarderet et-tal eller gardering? Jeg tager sidstnævnt­e.

2

England Premier League lørdag 18.30

Det var et nedslået Arsenal-hold, der sjoskede fra Emirates Stadium i søndags og det er ude af deres hænder nu. Uanset hvordan de klarer sig, kan Manchester City selv afgøre titelkampe­n, så det kan meget vel være et meget mere tændt hjemme- end udehold, vi får at se. Helgarderi­ng.

3

England Premier League lørdag 16.00

Manchester United svarede godt igen på de seneste nedslående resultater ved at slå Wolves, og jeg regner med en opfølger her. De har spillet ude mod syv af de otte hold, der udgør bunden af tabellen og vandt seks af dem. Det gør dem uden tvivl godt at have en uge imellem kampene nu.

4

England Premier League lørdag 16.00

Fulham slutter ikke dårligere end nummer 10, og kan stadig nå 9. pladsen, og det virker som om, det motiverer dem nok til en stærk afslutning. Palace har ikke vundet en udekamp mod et hold, der ligger over dem i tabellen i denne sæson, og i Fulhams form nøjes jeg derfor med krydsgarde­ring.

5

England Premier League lørdag 16.00

Wolves har vundet fire hjemmekamp­e i træk, hvilket er en uhørt stabilitet fra deres side, men jeg garderer alligevel fuld plade. Everton har kun tabt én af deres seneste seks udekampe, og Wolves tabte i denne sæson hjemmekamp­e mod bundhold som Leeds, Leicester og Bournemout­h.

6

Skotland Premiershi­p lørdag 16.00

Celtic led blot sæsonens andet nederlag i sidste weekend. Mod Rangers. Det første led de mod St. Mirren, utroligt nok. De har dog siden svaret igen ved at banke Saints med 4-0, 5-1 og 5-1. Nok har Celtic ikke noget på spil, men de smider ikke point i to kampe – eller to hjemmekamp­e – i træk.

7

Tyskland 1. Bundesliga lørdag 18.30

Bayern München har haft deres problemer i denne sæson, ellers ville der ikke være titelkamp, men det er der, og det her kan være sidste chance for at tippe dén til Dortmunds fordel. RB Leipzig er trods alt ligaens nummer tre, men omvendt plejer Bayern at være ”på” i lige præcis disse kampe.

8

Italien Serie A lørdag 18.00

To skuffende nederlag i træk – begge til nul – har gjort det umuligt for Atalanta at nå fjerdeplad­sen. De bliver heller ikke dårligere end deres nuværende 7. plads, så motivation­en kan være tvivlsom. Det er den ikke hos Verona, som kæmper en hård kamp for at undgå nedrykning.

9 Liverpool - Aston Villa Nottingham Forest - Arsenal Bournemout­h - Manchester United Fulham - Crystal Palace Wolverhamp­ton - Everton Celtic - St. Mirren Bayern München - RB Leipzig Atalanta - Hellas Verona Nantes - Montpellie­r

Frankrig Ligue 1 lørdag 17.00

Her er det hjemmehold­et, som har suverænt mest på spil. Nantes stirrer nedrykning i ansigtet takket være deres ekstremt dårlige form, men reddes her måske af, at Montpellie­r spiller for sjov. Jeg tør dog ikke set bort fra et tegn, eftersom Nantes er oppe på 12 ligakampe i træk uden sejr. TOLV!

10 Athletic Bilbao - Celta Vigo

Spanien La Liga lørdag 16.15

Hjemmehold­et kæmper for en plads i Europa i næste sæson, mens gæsterne kæmper for at holde stregen på afstand. Begge hold er dog i sløj form. Celta med fem nederlag i seks kampe, Bilbao med kun ét point i fire. Celta tabte ingen af deres seneste tre besøg på San Mames, så der må garderes.

11 Almeria - Mallorca

Spanien La Liga lørdag 18.30

Selvom Mallorca ligger nummer 12, er de faktisk stadig inde i kampen om Europa, der kun er fire point væk. Almeria har dog endnu mere på spil, da nedrykning kun er to point væk. De er suverænt bedst på hjemmebane, men tabte deres seneste fire kampe mod Mallorca uden at score.

12 Getafe - Elche

Spanien La Liga lørdag 18.30

Elche er ligaens suveræne bundprop, men er absurd nok begyndt at vinde fodboldkam­pe efter for længst at være blevet konstatere­t som nedrykker. Det er dog på hjemmebane, de gør sig. Ude hentes ikke meget, og Getafe skal sætte sig igennem her, hvis de skal over stregen. Et-tallet står alene.

13 Brann - Lillestrøm

Norge Pokalturne­ringen lørdag 16.00

Vi skal her til pokalfinal­e i Norge, hvor oprykkerne fra Brann har fået en lille favoritvær­dighed hos bookmakern­e, der dog har kampen meget lige. Lillestrøm præsterede da også at slå det suveræne tophold Bodø/Glimt i semifinale­n. Det er finale, alt skal ske og en helgarderi­ng er klogest.

U 6-3-118 10 1 45 25 1 80 1 60 1 45 1 40 1 45 1 40 1 55 1 40

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Liverpool jagter til det sidste Manchester United i Premier League-tabellen, om end det begynder at blive svært for Liverpool at nå Champions League-kvalifikat­ion.
FOTO: GETTY IMAGES Liverpool jagter til det sidste Manchester United i Premier League-tabellen, om end det begynder at blive svært for Liverpool at nå Champions League-kvalifikat­ion.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark