Ekstra Bladet - Tipsbladet

Målfattigt i Spezias kamp for overlevels­e Spezia - Torino Angers – Troyes Clermont Foot – Lorient Under 2.25 mål Over 2.5 mål Udesejr

ODDS 1.91 @MRGREEN ODDS 1.72 @UNIBET ODDS 3.40 @BET365

-

Spezia forsøger at holde Verona bag sig, hvilket vil give en ny sæson i Serie A. De har holdt rent bur i deres seneste to kampe, og skulle de nu vinde sæsonens sidste hjemmekamp, mens Verona samtidig taber, er en ny sæson i den bedste række en kendsgerni­ng.

Skal vi skyde på, at de arbejder ud fra en tung defensiv igen? Fem af Spezias seneste seks kampe havde højst to scoringer. Torinos seneste fire kampe havde maksimalt to scoringer. Det samme gælder deres

seneste fem udekampe. wInteressa­nt er det i dén sammenhæng at bemærke, at de i denne serie har spillet mod tre af de hold, der ligger blandt de nederste fem i tabellen. Ligesom Spezia. Sidstnævnt­e vandt i øvrigt sæsonens første møde

med Torino med 1-0. Deres seneste hjemmekamp mod Torino sluttede minsandten også 1-0.

Der er absolut intet på spil her udover æren, og det har der ikke været i et stykke tid for begge parter. De har for længst booket billet til Ligue 2, men i stedet for at kravle sammen i fosterstil­ling ovre i hjørnet, har det betydet yderst muntre kampe for begges vedkommend­e.

Angers’ seneste seks kampe havde både scoringer af begge hold og mindst tre kasser. Det er altsåbemær­kelsesværd­igt al den stund, at de i serien bla. har mødt PSG, Marseille, Monaco og Rennes. Fire hold fra top seks. Fire af Troyes’ seneste seks kampe havde også mindst tre mål.

Du kan overveje at tage denne her lille satsning med for en lille bønne, hvis du mangler et frækt to-tal lørdag aften. Lorient er op og ned og derfor ikke specielt nemme at kloges på, men når de er oppe, kan de levere meget stærkt.

De har vundet ude over PSG og hentet remis hos Nice og Lyon i deres seneste seks udekampe. Clermont Foot har gang i en rigtig flot stime på hjemmebane, men kan bare ikke finde ud af det i eget hus mod Lorient, som vandt deres seneste fem besøg her uden at indkassere ét eneste mål.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark