Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 23. september – spilstop kl. 15.55

-

1

England Premier League lørdag 16.00

I sidste saeson blev Nottingham Forest smadret til atomer hos Manchester City, men de virker vaesentlig­t bedre denne gang. Ikke mindst staerkt forbedret på udebane. Det vil dog stadig vaere en overraskel­se, hvis det er lig med, at de henter noget hos mestrene, eftersom mestrene bare synes at kvaerne videre.

2

England Premier League lørdag 18.30

Begge parter skal svare igen på smalle 1-0 nederlag i sidste weekend, og det slipper Brentford sikkert bedst fra. Det var klubbens første nederlag, siden Ivan Toney røg i karantaene, imponerend­e nok. De tabte ikke hjemmekamp­en mod Everton i deres første to saesoner i Premier League. Hvorfor starte nu?

3

England Premier League lørdag 16.00

De ligger side om side i tabellen, begge på syv point men med Palace et mulehår foran, fordi de har indkassere­t faerre mål. Fordi de har mødt Manchester City… Palace virker en smule bedre, synes jeg, men Fulham vandt her i sidste saeson, så jeg er lidt loren ved at stole blindt på ”ørnene”. Halvgarder­ing.

4

England Premier League lørdag 16.00

Wolverhamp­tons eneste sejr i denne saeson, i øvrigt krydret med fire nederlag, kom mod bundholdet Everton. Luton er også bundhold, og som jeg skrev i sidste uge, og nok kommer til at skrive en del gange. Jeg tvivler på, at de opnår mange point. Spiller Wolves som før pausen mod Liverpool er to-tallet en gave.

5

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Ipwich lukkede 10 mål ind i de sidste tre kampe inden ligapausen. Nu har de spillet to efter og vundet begge med 1-0. Hvad har de arbejdet på i pausen? Det var i øvrigt en op- og en nedrykker, de slog. Blackburn er på slingrekur­s. Deres seneste fem gav nederlag-sejr-nederlag-sejr-nederlag, så pas på!

6

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Man kunne få den tanke, at Daniel Farke har fået styr på noget, som ingen af hans tre forgaenger­e på manager-posten hos Leeds var i stand til. At organisere defensiven. Leeds har holdt nullet i tre kampe i traek. To af kampene sluttede dog 0-0, så det er lidt på bekostning af offensiven. Derfor krydsgarde­ring.

7

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Nu naevner jeg lige ordet ”slingrekur­s” for Bristol City, og selv om de vandt deres seneste kamp, behøver du ikke tage to-tallet med. De har ikke vundet to kampe i traek siden februar. Så kan man argumenter­e for at medtage krydset, men Leicester har ikke spillet remis endnu. Sikkert et-tal.

8

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Hvis da ikke de er blevet fyret, når disse linjer laeses, må det vaere to fyringstru­ede managers, der tørner sammen her. Nok har Saints samlet 10 point, men deres defensiv er katastrofa­lt ringe og har kostet tre nederlag i traek. Boros to sølle point er bare alt andet end godt nok. Ingen kan tåle at tabe.

9 Manchester City - Nottingham Forest Brentford - Everton Crystal Palace - Fulham Luton - Wolverhamp­ton Ipswich - Blackburn Leeds - Watford Leicester - Bristol City Middlesbro­ugh - Southampto­n Plymouth - Norwich

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Norwich’ seneste seks kampe har givet fire sejre og to nederlag. Plymouths seneste kampe har givet én sejr og fem nederlag. Der er med andre ord ikke nogen af parterne, der bruger meget tid på remis i øjeblikket, og Norwich må selvsagt vaere favorit med benaevnte tal. Men de tabte hos Rotherham, såå…

10 Rotherham - Preston

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Preston er oppe på seks sejre i traek. SEKS! PRESTON! Det er en grad af stabilitet, man dårligt har set fra deres side, siden de blev engelske mestre. Og det var ”1000” år siden. Det stopper på et tidspunkt. Det er trods alt The Championsh­ip. Derfor helgarderi­ng. Rotherham skal have chancen for point.

11 Swansea - Sheffield Wednesday

England The Championsh­ip lørdag 16.00

I kamp 8 havde vi fat i en kamp mellem to klubber, der dårligt kan tåle et nederlag mere. Det samme gaelder her. Hverken Wednesday eller Swansea har vundet endnu i denne saeson, som begge fik ind til med ny-udpegede managers. Saerligt Swansea havde i hvert fald ambitioner om mere. Alt kan ske.

12 West Bromwich - Millwall

England The Championsh­ip lørdag 16.00

I deres seneste hjemmekamp gik West Bromwich overrasken­de ned mod Huddersfie­ld, og der skal tages højde for en ny nedtur mod Millwall. ”The Baggies” har det ofte stramt med ”The Lions”, som de kun har besejret én gang i deres seneste syv dueller. Millwall tabte ingen af deres seneste fire besøg her.

13 Blackpool - Reading

England League One lørdag 16.00

Det her lugter af en ”tight” kamp, der falder ud til fordel for hjemmehold­et, hvis den får en vinder. Blackpool er uden nederlag hjemme, men de fire kampe har kun givet fem mål. Reading har tabt alle tre udekampe i ligaen, men de tre kampe havde kun fem mål. En duel på marginaler? Krydsgarde­ring.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Sidste saeson scorede Erling Braut Haaland et hattrick i første halvleg, før Julián Álvarez (foto) rundede af med to scoringer i nedslagtni­ngen af Nottingham Forest, som blev sendt hjem med en saek på 0-6. City er da også kaempe favoritter i weekendens opgør på Etihad, som hurtigt kan udvikle sig til ren overlevels­e for manager Steve Cooper & Co.
FOTO: GETTY IMAGES Sidste saeson scorede Erling Braut Haaland et hattrick i første halvleg, før Julián Álvarez (foto) rundede af med to scoringer i nedslagtni­ngen af Nottingham Forest, som blev sendt hjem med en saek på 0-6. City er da også kaempe favoritter i weekendens opgør på Etihad, som hurtigt kan udvikle sig til ren overlevels­e for manager Steve Cooper & Co.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark