Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 30. september – spilstop kl. 15.55

-

1

England Premier League lørdag 18.30

Liverpool vaelter kasser ind på samlebånd. De scorede mindst to mål i hver af deres seneste fem ligakampe. Tottenham scorede også mindst to mål i hver af deres ligakampe i denne saeson. Er du gal en kamp, vi bør have i vente lørdag aften i Premier League. Gaesterne er smalle favoritter, men Spurs lugter blod.

2

England Premier League lørdag 16.00

Manchester City vandt to gange 3-0 mod Wolverhamp­ton i sidste saeson og det er vanskeligt at argumenter­e for, at ”ulvene” for første gang i seks møder ikke skulle tabe til City. Spørgsmåle­t er bare, hvordan gaesterne klarer fravaeret af Rodri. Men de synes at kunne håndtere alt.

3

England Premier League lørdag 16.00

Det var en overrasken­de overbevise­nde sejr, Manchester United leverede over lige praecis Crystal Palace i tirsdagens pokalkamp. Nok stillede Palace alternativ­t op, men det samme gjorde United, så selvom Palace på papiret burde blive bedre her, burde United gøre det samme, så jeg holder på ny hjemmesejr.

4

England Premier League lørdag 16.00

Tottenham, Liverpool og Brighton. Det er tre klubber fra top seks, som Bournemout­h har mødt i denne saeson. De indkassere­de to, tre og tre mål og tabte dem med to overskyden­de mål. Jeg har svaert ved at finde en begrundels­e for, hvorfor ikke også Arsenal skulle slippe fra sydkysten med tre point.

5

England Premier League lørdag 16.00

Man må godt nok lade Burnley, at det er voldsom saesonåbni­ng, de har fået sig. I Newcastle møder de den femte modstander, som i sidste saeson sluttede i top otte. Og det på de første seks kampe. Det burde blive hjemmesejr, men måske har onsdagens kamp mod Man. City trukket store veksler i Newcastle-lejren.

6

England Premier League lørdag 16.00

Man bliver mistaenkel­ig, når der er så mange favoritter på én og samme kupon fra Premier League, men forskellen virker bare stor indtil videre i denne saeson mellem top og bund. Kan Sheffield United svare igen på svineren, Newcastle tildelte dem? Hammers er staerkt kørende i offensiven, så ugarderet et-tal igen.

7

England Premier League lørdag 16.00

Luton har spillet fire udekampe i denne saeson, når vi taeller tirsdagens pokalkamp med, og de tabte dem alle. Ikke stort, men de blev tabt. Everton er ikke ligaens mest overbevise­nde hold, og de har det måske bedst ved at vaere outsider, som mod Brentford, men det er en hjemmekamp, de skal vinde.

8

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Her tager vi en gardering, men vi tager chancen på, at vi kan undvaere krydset. De to rivaler har ikke spillet uafgjort i syv kampe og kun én gang i de seneste 13. Stoke vandt deres seneste besøg her, men synes på ingen måde lige så staerke som Nigel Pearsons hjemmehold i øjeblikket, hvorfor et-tallet åbner.

9 Tottenham - Liverpool Wolverhamp­ton - Manchester City Manchester United - Crystal Palace Bournemout­h - Arsenal Newcastle - Burnley West Ham - Sheffield United Everton - Luton Town Bristol City - Stoke Hull - Plymouth

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Hull tabte kun én af deres seneste 16 hjemmekamp­e i The Championsh­ip og det var mod Burnley i sidste saeson. Ligaens suveraene vinderhold. Det vidner lidt om hjemmehold­ets soliditet og naeste nederlag ligger ikke i kortene mod Plymouth, som stadig kun har vundet på hjemmebane i denne saeson.

10 Millwall - Swansea

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Da Millwall i sidste saeson vandt deres hjemmekamp mod Swansea, var det første gang i syv forsøg, at de slog ”svanerne” på The Den. Swansea har fået ét point ud af deres første fire udekampe i denne saeson, og Millwalls fire seneste hjemme-nederlag var mod hold, der ligger over dem.

11 Preston - West Bromwich

England The Championsh­ip lørdag 16.00

På udkig efter et ciffertip? Preston har vundet saesonens første fire hjemmekamp­e med 2-1! Jeg har valgt i denne omgang, fordi der er råd til garderinge­r, at tage højde for, at West Bromwich kan drille på Deepdale. Det er simpelthen en uset stabilitet af Preston, som jeg ikke stoler på, at de kan opretholde.

12 Queens Park Rangers - Coventry

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Queens Park Rangers har det helt klart bedst, når de er oppe imod en modstander, der giver dem lidt. Og det har udehold luret på Loftus Road, hvor QPR kun har vundet én af deres seneste 18 hjemmekamp­e i ligaen. Og de får intet fra Coventry, der normalt er i stand til at saette en solid defensiv op.

13 Watford - Middlesbro­ugh

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det har vaeret en elendig saesonstar­t for Middlesbro­ugh, men måske kom startskudd­et endelig med sejren i sidste weekend? Ufatteligt nok den første i år og nu begynder opturen måske? Jeg tager højde for alle tre tegn i dette tilfaelde, også selvom Boro ikke har vundet på Vicarage Road siden 2012.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Eddie Nketiah og Arsenal har aeren af at vaere kuponens største udefavorit, og mon ikke også de tager fra badebyen Bournemout­h med alle tre point.
FOTO: GETTY IMAGES Eddie Nketiah og Arsenal har aeren af at vaere kuponens største udefavorit, og mon ikke også de tager fra badebyen Bournemout­h med alle tre point.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark