Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 7. oktober– spilstop kl. 15.55

-

1

England Premier League lørdag 16.00

I sidste saeson formåede Manchester United at vinde hjemmekamp­en mod Brentford, men i disse tider kan alt ske, når Højlund og co. indtager banen. Som defensiven vakler, når under pres, og med Brentfords historik mod de såkaldte storklubbe­r, skal jeg ikke nyde noget af at se bort fra et tegn.

2

England Premier League lørdag 16.00

Chelsea har vundet to fodboldkam­pe i traek! Todd Boehly må tro, han er i den syvende himmel. I begge tilfaelde har de endda holdt nullet. Når de så kommer op imod en klub, der har åbnet saesonen med nederlag i de fire første hjemmekamp­e, må de vaere paent store favoritter. Men der krydsgarde­res.

3

England Premier League lørdag 18.30

Sikke et valg til aftenkampe­n i Premier League. Kom ikke og sig, at ikke alle kommer til fadet. Det er ikke mange udekampe, Nottingham Forest vinder, men de virker en del bedre på fremmed grund i denne saeson, men Palace mangler den fremragend­e kreatør Eze. Derfor skal de have chancen for point.

4

England Premier League lørdag 16.00

Sidste gang Everton vandt en hjemmekamp var mod Bournemout­h. Siden har de spillet fire gange på Goodison, alle i denne saeson, og tabt alt. Kan man tabe til Luton, kan man tabe til hvem som helst, og Bournemout­hs nye manager skal vel også vinde en kamp på et tidspunkt. Helgarderi­ng.

5

England Premier League lørdag 16.00

I sidste saeson vandt Fulham alle tre hjemmekamp­e mod de hold, der endte saesonen som nedrykker. Nu er denne saeson stadig ung, men jeg ryger sgu en stråhat, hvis Sheffield U. klarer skaerene. Fulham har i 2023 kun tabt hjemmekamp­e mod hold fra London eller Manchester City. ”Blades” er ingen af delene.

6

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Er Cardiff ved at udvikle deres hjemmebane til et fort igen? Det har de manglet ganske markant i et par saesoner, men de står på fire sejre i traek på eget graes før besøget af Watford. Gaesterne kommer med tre klare nederlag i streg, to af dem på udebane. Men de har vundet tre gange i traek i Cardiff!

7

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Norwich har en rigtig god nylig historik mod Coventry, som de ikke har tabt til i ni møder i traek. De vandt deres seneste tre udekampe mod ”The Sky Blues”. Men det er svaert at vide, hvor man helt har David Wagners tropper, og de har tabt fire udekampe i traek. Er helgarderi­ng spild af penge?

8

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det er kun 14 dage siden, at Preston toppede The Championsh­ip. Nu er de nummer tre med fem point op til Ipswich, samt syv til Leicester.

En op- og en nedrykker. Preston er blevet kørt over med 3-0 og 4-0 i deres seneste to kampe. Jeg går efter tre på stribe på Portman Road.

9 Manchester United - Brentford Burnley - Chelsea Crystal Palace - Nottingham Forest Everton - Bournemout­h Fulham - Sheffield United Cardiff - Watford Coventry - Norwich Ipswich - Preston Leeds - Bristol City

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det er oftest guld eller skrald på udebane for Bristol City og på Elland Road tipper jeg på, at det bliver skrald. Daniel Farke har fået lukket defensiven hos de hvidblused­e, der har holdt nullet i tre i traek på eget graes. Det er ikke hver gang, de vinder, men forudsaetn­ingen er dog til stede, når forsvaret er godt.

10 Leicester - Stoke

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Bortset fra en enkelt bøvs mod Hull er Leicester på march tilbage mod Premier League. Ni sejre på 10 kampe.. Stoke ligner ikke på noget punkt et hold, der kan følge med ”The Foxes” og da slet ikke på udebane. Der er intet argument for Stoke udover ”gardér på de største favoritter”.

11 Queens Park Rangers - Blackburn

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Siden choksejren i Middlesbro­ugh har Queens Park Rangers ikke smagt sejrens sødme. Det er fem kampe siden. Skal de vende kajakken, taler ikke meget for, at det bliver på Loftus Road, som du måske husker, at vi har skrevet om før. De er uden sejr i 10 i traek her, og har kun én sejr i 20 forsøg foran eget publikum.

12 Sheffied Wednesday - Huddersfie­ld

England The Championsh­ip lørdag 16.00

I maj førte Darren Moore Sheffield Wednesday op fra League One, hvorefter han fik en fyreseddel. Ind kom Xisco Munoz, der nåede 10 kampe uden én eneste sejr, inden han blev haeldt ud igen. Hvorefter ”uglerne” så møder Huddersfie­ld, hvor…Darren Moore lige er startet. ”Football…bloody hell”.

13 Southampto­n - Rotherham

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Er det endelig lykkedes Southampto­n at få vendt skuden? Deres 3-1 sejr over Leeds i lørdags blev fulgt op tirsdag aften med sejr i Stoke. De får derfor fuld opbakning herfra, når Rotherham kommer forbi. De har spillet seks udekampe i denne saeson og tabte hele bundtet. I alle indkassere­de de mindst to mål.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Queens Park Rangers og Chris Willock har ikke vundet hjemme på Loftus Road, siden man hjemme slog Watford i marts måned. I weekenden venter så Blackburn Rovers.
FOTO: GETTY IMAGES Queens Park Rangers og Chris Willock har ikke vundet hjemme på Loftus Road, siden man hjemme slog Watford i marts måned. I weekenden venter så Blackburn Rovers.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark