Ekstra Bladet - Tipsbladet

Varsler flere aendringer

- TEKST: PELLE KIRCHNER

Danmark har ikke engang spillet kamp endnu i denne landsholds­pause, og Kasper Hjulmand har allerede foretaget flere aendringer i truppen. Senest er Andreas Skov Olsen gået ud, og ind er kommet Jacob Bruun Larsen. Men denne aendring kan vise sig blot at vaere én af flere aendringer, der bliver foretaget i landsholds­lejren, hvis man spørger landstraen­eren.

"Det kan godt vaere, at der er flere aendringer på vej. Der sker naesten altid noget omkring en kamp. I kan ikke forvente, at der bliver kaldt flere ind, men I skal heller ikke blive overrasked­e, hvis det sker," udtaler landstraen­eren til Tipsbladet og den øvrige presse.

ANDRE I SPIL

Men selvom Kasper Hjulmand stort set kun har rosende ord til overs for sin seneste nye tilgang i landsholds­truppen, så havde han da gerne vaeret foruden nogen aendringer overhovede­t.

"Desvaerre kunne Andreas ikke spille, så vi har kaldt Jacob ind i stedet for. Det er ikke optimalt, men jeg haenger mig ikke så meget i det. Jeg forsøger at koncentrer­e mig, om det jeg har at gøre godt med. Det er en praemis, men selvfølgel­ig ville det vaere optimalt, at de planer jeg har til at starte med kan føres ud i livet. Men sådan er det."

Jacob Bruun Larsen var dog langt fra den eneste, der var inde at vende i landstraen­erens overvejels­er.

Det danske landshold spiller første kamp i denne landsholds­pause på lørdag, hvor de skal forsøge at jagte revanche mod Kasakhstan, der slog Danmark med 3-2 tilbage i marts.

Jeg forsøger at koncentrer­e mig, om det jeg har at gøre godt med

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark