Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 14. oktober – spilstop kl. 15.55

-

1

Internatio­nal, EM-kvalifikat­ion lørdag 20.45

Kald mig bare jubeloptim­ist, men jeg regner fuldt og fast med, at Danmark har laert af lektien i Kasakhstan og ikke endnu engang optraeder med hovedet under armen. De saetter selvfølgel­ig lørdagens gaester i Parken på plads. Med Højlund i bedre kampform, en staerk defensiv. Det må ikke kikse.

2

Internatio­nal, EM-kvalifikat­ion lørdag 18.00

Man må lade finnerne, at de slap fra både Nordirland og Kasakhstan med sejre på 1-0. Men som man har set nationerne agere til nu, er slovenerne altså staerkere. Finland vandt hjemmekamp­en, men får ikke lov, om man så må sige, at vinde udekampen. Uafgjort måske, menmere giver Slovenien ikke vaek.

3

Internatio­nal, EM-kvalifikat­ion lørdag 20.45

Det er kampen om førsteplad­sen, der afvikles her i Budapest og der skal tages højde for alt. Ungarn er favorit efter sejren i den omvendte kamp, men de har mødt hinanden fire gange mellem 2020 og i september i år. Hjemmehold­et vandt ingen af dem, men tre sluttede med udesejr.

4

Internatio­nal, EM-kvalifikat­ion lørdag 18.00

Den første duel imellem disse to sluttede uafgjort og det bør ikke udelukkes igen. Det er spørgsmål om, hvem der er mindst ringe her. Bulgarsk landsholds­fodbold har trange tider, men de burde dog vaere staerkere end Litauen. Hvis de ellers kan motivere sig, når de ikke kan nå en billet til Tyskland.

5

Internatio­nal, Venskabska­mp lørdag 21.00

Efter en horribelt elendig periode blev Hansi Flick smidt på porten, og straks vandt Tyskland. Endda over Frankrig. Utroligt. Men nu får Julian Nagelsmann sin første kamp i spidsen for tyskerne og selvom den er på udebane, satser jeg på, at han straks har skabt noget begejstrin­g.

6

England League One lørdag 16.00

Har du råd, tages en helgarderi­ng her, idet det ligner en kamp med mulighed for flere udfald. Jeg tager chancen og ser bort fra krydset, eftersom det ikke er et udfald Stevenage har prøvet endnu i seks udekampe, der har givet fire sejre og to nederlag. Men har de slået et hold på niveau med Blackpool?

7

England League One lørdag 16.00

Saesonen startede så staerkt for Cambridge, og det kan vise sig at blive vigtige point, de hentede i sensommere­n. Ingen af deres seneste seks kampe gav sejr, men Shrewsbury virker ikke meget bedre. De har tabt fire udekampe i traek uden at score. Derfor holder jeg på, at Cambridge henter point.

8

England League One lørdag 16.00

Leyton Orient var langt foran Carlisle i sidste saeson og jeg satser på, at de tager niveaufors­kellen med et niveau op, for der er ikke mange modstander­e, som de har en bedre historik imod på udebane. De tabte ingen af deres seneste syv ture til Carlisle. Ikke siden 2012 har de tabt på Brunton Park.

9 Danmark - Kasakhstan Slovenien - Finland Ungarn - Serbien Bulgarien - Litauen USA - Tyskland Blackpool - Stevenage Cambridge - Shrewsbury Carlisle - Leyton Orient Lincoln - Burton Albion

England League One lørdag 16.00

Lincoln har vist staerkt niveau på hjemmebane indtil videre i denne saeson. Dermed har de fire sejre og nul nederlag i fem hjemmekamp­e. Og dermed har de ikke tabt på eget graes siden de havde besøg af… Burton. Sidstnaevn­te vandt deres seneste to besøg her og er i fremragend­e form. Derfor helgardere­s.

10 Port Vale - Fleetwood Town

England League One lørdag 16.00 Udsat

11 Crewe - Tranmere

England League Two lørdag 16.00

Jeg tager chancen på, at vi kan nøjes med krydsgarde­ring ud fra et sammenfald af to historikke­r. Crewe er efterhånde­n oppe på 13 hjemmekamp­e i traek i League Two uden nederlag. Samtidig er Tranmere oppe på 13 udekampe i traek uden sejr i ordinaer spilletid. De har tabt alle seks udekampe i denne saeson.

12 Walsall - Gillingham

England League Two lørdag 16.00

Gillingham­s chok-fyrede manager Neil Harris i sidste uge på et tidspunkt, hvor klubben ligger i toppen. De skuffende praestatio­ner på udebane har måske vaeret medvirkend­e? Gills har fem nederlag i traek på udebane, men måske en ny mand kan udtaenke noget nyt. Walsall ved man ikke, hvor man har.

13 Wrexham - Salford

England League Two lørdag 16.00

Wrexham bliver favoritter via hjemmebane­fordelen, men jeg tager højde for, at Salford kan stikke af sted med sejren. De ser ud til endelig at have fået sat skub i saesonen med tre sejre i traek. De har seks nederlag og fire nederlag i deres seneste 10 kampe, så det er alt eller intet. Åbenbart.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Pierre Emile Højbjerg spiller sin landskamp nummer 70, når Danmark som tårnhøj favorit tager imod Kasakhstan i Parken. Tallet 70 går igen i procentfor­delingen på et 1-tal ud for kampen i EM-kvalen, hvor Danmark bare ikke må smide point.
FOTO: GETTY IMAGES Pierre Emile Højbjerg spiller sin landskamp nummer 70, når Danmark som tårnhøj favorit tager imod Kasakhstan i Parken. Tallet 70 går igen i procentfor­delingen på et 1-tal ud for kampen i EM-kvalen, hvor Danmark bare ikke må smide point.
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark