Ekstra Bladet - Tipsbladet

Tøffe med dristig forudsigel­se: CORNELIUS FÅR SCORET

-

DET ER VEL IKKE kun mig, der synes, at sådan en landsholds­pause er lidt lang? De første par dage er fine nok, men så begynder jeg også at savne Superligae­n.

Heldigvis kan vi se frem til kampe fredag, lørdag, søndag og mandag. Den perfekte kur mod Superliga-abstinense­r.

JEG HAR BRUGT pausen på at pudse spåkuglen, og jeg saetter igen røven i klaskehøjd­e med syv fraekke forudsigel­ser. Det er sjaeldent sjovt at tage fejl, og jeg risikerer mere end at blive udsat for spot og spe fra fodbold-Danmark.

Rammer jeg forbi på dem alle (det sker naturligvi­s ikke!), lover jeg, at jeg går til Danmarks første EM-kamp i Tyskland naeste sommer, hvis vi da kommer med…

Og nej, der bliver hverken spillet i Flensborg eller Kiel. Til gengaeld har München to kampe i første spillerund­e.

Hvidovre vinder ikke en kamp før jul

SITUATIONE­N ER HÅBLØS i Hvidovre, og den vil vaere endnu vaerre til jul. For Hvidovre kommer ikke til at vinde en kamp før jul. Og her tager jeg pokalturne­ringen med!

De har godt nok en hjemmekamp mod Vejle i runde 16. Skal det ske, er det der. Men Vejle har ikke råd til at dumme sig, og Hvidovres saeson kommer til at handle om IKKE at skrive negativ Superliga-historie.

SILKEBORG INDLEDTE 2014/15-saesonen uden sejr i 18 kampe. Jesper Sørensen sad på traenerbae­nken i de første 17… Den rekord kan Hvidovre ende med at slå. Så er der Haderslevs pointbundr­ekord fra 2000/01. 11 point i 33 kampe – de vandt kun én kamp. Den rekord står også for fald.

Fire mål gør Hvidovre til det Superliga-hold

i historien, der har scoret faerrest gange efter 11 runder. B.93 havde lavet fem og nåede 22 i saesonen 1998/ 99. Jeg kan forestille mig, at den rekord kommer i spil i en forudsigel­se senere på saesonen.

Ingen traenerfyr­ringer før nytår

I DET ØVRIGE DANMARK har vi indledt fyringssae­sonen, men for Superligae­ns vedkommend­e behøver de 12 traenere ikke vaere så nervøse for at få julestemni­ngen ødelagt. For der bliver ikke fyret nogen på denne side af nytår.

Det er en forudsigel­se, som jeg er ekstra glad for. Jeg ønsker ikke nogen fyret, men det er usaedvanli­gt, at der ikke har vaeret en eneste fyring i denne saeson.

I seneste saeson var tre traenere fyret midt i oktober, og Niels Frederikse­n røg i november. Når jeg ikke tror, at der kommer nogen fyringer i første halvdel af denne saeson, skyldes det, at de mest udsatte har overlevet en svaer periode.

Andreas Cornelius får scoret

SUPERLIGAE­NS DYRESTE ben sidder på Andreas Cornelius. De er også blandt de mest skrøbelige. FCK-angriberen er løbet ind i den ene skade efter den anden og har fortsat ikke scoret i Superligae­n siden hjemkomste­n fra Trabzonspo­r sidst i august sidste år.

Men nu sker det: Andreas Cornelius kommer til at score mindst én gang i Superligae­n, inden vi skal danse om juletraeet og pakke gaver op.

PÅ BAGGRUND af det mønster, vi har set indtil nu, kan jeg ikke beskyldes for at fedtspille. Tvaertimod. Det er en dristig forudsigel­se.

Hvor mange gange er han ikke blevet meldt klar for så at blive meldt ude igen? Indimellem uden overhovede­t at have vaeret på banen. Nu har ’Corner’ spillet med i et par traeningsk­ampe – senest en i denne uge mod FC Midtjyllan­d – og for Cornelius’ skyld krydser jeg fingre for, at fysikken holder. Jeg kan godt unde ham ikke bare spilletid, men også at kunne juble over et mål. Det er laenge siden…

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark