Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 21. oktober – spilstop kl. 15.55

-

1

England Premier League lørdag 18.30

Arteta har faktisk endnu ikke prøvet at tabe på Stamford Bridge i sin tid som Arsenal-manager. Det vil sige, at han også har taget point her i tider, hvor Chelsea var top tre-hold. Det er Chelsea ikke nu, og selvom ”The Blues” virker i fremgang, skal jeg se det før jeg tror, at de er klar til at slå ”Gunners”.

2

England Premier League lørdag 16.00

Syv gange har Brighton vaeret på besøg hos Manchester City, siden de blev et Premier League-hold. Syv gange har de tabt. Jeg går efter nummer otte. Ja, Brighton kan på gode dage slå hvem som helst, men Rodri er tilbage hos Man. City, og de går under ingen omstaendig­heder tre ligakampe uden sejr.

3

England Premier League lørdag 16.00

De dristige drister sig til et ugarderet et-tal her, for på papiret er Newcastle selvfølgel­ig staerkere end Crystal Palace. Ikke mindst et Palace-hold uden Eze, men der er visse hold, man ind imellem bøvler med, og Newcastle har spillet uafgjort i deres seneste tre dueller mod Palace. Derfor er krydset med her.

4

England Premier League lørdag 16.00

Ved du, hvornår Brentford sidst vandt en hjemmekamp? Da de slog Manchester City. Det er sgu paradoksal­t, men er også medvirkend­e til, at tager gardering på fuld plade med her. Frank og co. har det ofte bedst i undertippe­de roller og knap så godt, når de er favorisere­t og det er de mod Burnley.

5

England Premier League lørdag 16.00

I sidste saeson formåede Wolves ikke at score mod Bournemout­h, der nappede fire af seks mulige point fra ”ulvene” undervejs. Men Wolves skal have chancen for revanche, for hvem var det nu, der var manager fra Bournemout­h i sidste saeson? Gary O’Neill. Og hvor er han nu manager? Hos Wolves.

6

England Premier League lørdag 16.00

Indrømmet, jeg er lige så loren ved at holde Nottingham Forest ugarderet, når de er paent store favoritter, som jeg er ved ovennaevnt­e Brentford. Men i mangel af bedre alternativ­er vaelger jeg at gå med Forest, fordi de efter mening møder en modstander, der trods alt er lidt svagere end Burnley. Sikkert et-tal.

7

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det er mindre end en måned siden, at Cardiff fik en afklapsnin­g på Ewood Park. I EFL Cup blev de kørt over med hele 5-2. De stillede muligvis alternativ­t op, men det var ottende gang i traek, at de ikke formåede at vinde hos Blackburn, så det havde ikke kun noget med EFL Cup at gøre. Krydsgarde­ring.

8

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Bristol City har kun vundet én hjemmekamp i denne saeson. Det var mod en oprykker. En sådan er Coventry ikke, og jeg tager derfor chancen og ser bort fra et-tallet. Coventry har nemlig en anstaendig historik mod Bristol City, som de ikke tabte til i de foregående fem dueller. Coventry spiller dog en del remis.

9 Chelsea - Arsenal Manchester City - Brighton Newcastle - Crystal Palace Brentford - Burnley Bournemout­h - Wolverhamp­ton Nottingham Forest - Luton Blackburn - Cardiff Bristol City - Coventry Huddersfie­ld - Queens Park Rangers

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Nu har Darren Moore stået i spidsen for Huddersfie­ld i fire kampe, siden klubejeren valgte at indsaette ham i stedet for Neil Warnock og han har stadig første sejr til gode. QPR er til at plukke i øjeblikket, men det kan også blive en forsigtig kamp, fordi det allerede nu ligner en af dem, der kan blive dyr at tabe.

10 Hull - Southampto­n

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Hull er uden nederlag i ni hjemmekamp­e, om end det hører med, at hele seks af de ni kampe sluttede remis, så de har åbenlyst problemer med at omdanne den gode organiseri­ng til sejre, når kampene skal skabes. Saints går efter at skabe alle kampe, og til tider går det godt, til tider ad h… til. Helgarderi­ng.

11 Norwich - Leeds

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Der er tysker-duel på managerpos­ten på Carrow Road, hvor David Wagner regerer i managersae­det, mens Daniel Farke er boss hos Leeds. Og han har to gange tidligere ført Norwich i Premier League! Good times. Men hvilken vej falder det ud her? Begge hold er stadig til på gode dage at slå alle. Helgardere­s.

12 Stoke - Sunderland

England The Championsh­ip lørdag 16.00

I forhold til hvilken raekke vi befinder os i her, udviser Stoke usaedvanli­g stor tålmodighe­d med Alex Neill på managerpos­ten, for det går slet, slet ikke, som ”det skulle” for ”The Potters”. De har tabt tre hjemmekamp­e i traek, og tabte også hjemme til Sunderland i sidste saeson. Jeg tipper, at kampen får en vinder.

13 Swansea - Leicester

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Efter syv runder havde Swansea fire point. Efter 11 runder stod de med 15. Vaersågod at skylle! Spørgsmåle­t er dog, om niveauet allerede er til at hamle op med Leicester? Jeg tror, at det vil kunne svare sig at holde Leicester ugarderet i godt som alle ligakampe i denne saeson. Deres niveau er tårnhøjt for raekken.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Ethan Pinnock scorede kampens enlige mål, sidst Brentford vandt en hjemmekamp på Gtech Stadium. Dengang i maj måned blev det til en overrasken­de 1-0-sejr over Manchester City. I weekenden venter Burnley.
FOTO: GETTY IMAGES Ethan Pinnock scorede kampens enlige mål, sidst Brentford vandt en hjemmekamp på Gtech Stadium. Dengang i maj måned blev det til en overrasken­de 1-0-sejr over Manchester City. I weekenden venter Burnley.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark