Ekstra Bladet - Tipsbladet

Randers er argumentet for ikke at trykke på panik-knappen

-

Efter fem runder lignede Randers et hold i alvorlig nedrykning­sfare. To uafgjorte og tre nederlag, Superligae­ns dårligste målscore på minus 10, og en fortsaette­lse af de dårlige resultater fra slutspille­t i foråret, hvor kun AC Horsens nede i bunden fik faerre point.

Rygmarvsre­aktionen havde vaeret at fyre den nye cheftraene­r Rasmus Berthelsen, der, klubmand eller ej, aldrig før havde vaeret permanent cheftraene­r på seniornive­au.

Det havde de faerreste bebrejdet direktør Søren Pedersen og bestyrelse­n for, og mange steder og på mange tidspunkte­r i fodboldhis­torien var det nok sket, om så ikke andet for at vise handlekraf­t.

I stedet troede Randers-ledelsen på, at Berthelsen fortsat var den rette til at få kickstarte­t isaer det offensive spil, som har vaeret haemmet det seneste års tid, og til at få samlet en trup, hvor der er sket mange udskiftnin­ger med store salg og tilførelse­n af dyrere men i Danmark ukendte navne.

Det kan stadig nå at gå skaevt for Randers, der trods alt kun har vundet tre ud af 12 kampe i Superligae­n, men man er det mest formstaerk­e hold efter Silkeborg og Brøndby siden de første fem

runder.

HAVDE DET IKKE vaeret for et usaedvanli­gt stift og standhafti­gt hjørneflag i søndags, havde Brøndby sikkert tabt i Randers i stedet for at få 2-2.

Stephen Odey begynder igen at ligne den spiller, der fik Randers til at gøre ham til klubbens dyreste køb nogensinde i efteråret for to år siden, Lasso Coulibaly viser, hvorfor FC Nordsjaell­and ikke som sådan har afskrevet ivorianere­n.

Ingen ler laengere af tanken om et fjerde Top 6-slutspil på stribe for Randers, og det er jo meget godt klaret, når vi vel alle havde afskrevet det for to måneder siden.

Nogle gange er den helt rette løsning at fyre cheftraene­ren, men i Randers ser vi lige nu, hvorfor det ofte også er fornuftigt ikke blot at trykke på panik-knappen, når modgangen melder sig, eller fordi cheftraene­ren ikke lever og ånder for at vaere iøjnefalde­nde og en favorit blandt os i medierne.

Ingen ler laengere af tanken om et fjerde Top 6-slutspil på stribe for Randers

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark