Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 27. oktober– spilstop kl. 15.15

-

1

Spanien La Liga lørdag 16.15

Det må siges at vaere en utradition­el åbning på en Tips 13-lørdagskup­on. En spansk duel. Men fair nok, når det er El Clasico. Sidste gang Real Madrid gaestede Barcelona, knuste de rivalerne med 4-0, men på tre kasser af Benzema, der som bekendt ikke er der mere. På dagen kan alt ske mellem disse to.

2

Danmark Superliga lørdag 17.00

Holy smoke, FCK, tal lige om en misset mulighed for et historisk point på Old Trafford. Når de at få rystet skuffelsen af sig inden besøget af Hvidovre? Det vaelger jeg at formode, at de er profession­elle nok til. Ikke mindst fordi Hvidovre naeppe har niveauet til at følge med, hvis FCK kan fokusere.

3

England Premier League lørdag 16.00

Niveauet har Sheffield United overhovede­t heller ikke, når de skal sammenlign­es med Arsenal. Ja, sidstnaevn­te har vaeret i Sevilla tirsdag aften, men det er strabadser, de er vant til, og det bør ikke udligne forskellen mellem ”The Gunners” og ”The Blades”. Det skal vaere tre sikre point til hjemmehold­et.

4

England Premier League lørdag 16.00

Hvem der så løber med de tre point her, skal jeg ikke nyde noget af at byde ind på. Burnley har prøvet at vinde i denne saeson, det er mere end Bournemout­h kan påstå. Det har vaeret, hvad begge parter har praesteret i deres seneste to kampe. Det lugter af en nervøs affaere, der kan afgøres på marginaler.

5

England Premier League lørdag 18.30

Newcastle går ind til kampen som favoritter, men det er en modig tipper, der undlader garderinge­r. Wolves spiller friskt til, Neto er ganske enkelt i superform og glem ikke, at de rent faktisk har slået City på Molineux. Newcastle vandt ingen af deres seneste fem besøg på denne bane. Helgarderi­ng.

6

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det kører i øjeblikket for Jon Dahls Blackburn-tropper, der har sammensat en stime af tre sejre i traek. Der er al mulig grund til at tro, at stimen kan udvides, eller som minimum kaste point af sig. Det er over 12 år siden, at ”svanerne” senest vandt på Ewood Park. De har vaeret her syv gange i mellemtide­n.

7

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Cardiff varmede op til dette rival-opgør ved at smadre Huddersfie­ld med 4-0, så de er brandvarme til at besejre Bristol City, som de gjorde i deres foregående møde. På samme bane i øvrigt. Men de HADER hinanden og opgøret finder pudsigt nok ofte en vinder. Ingen af de seneste 13 opgør sluttede remis.

8

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Hull tabte deres seneste hjemmekamp. De har ikke tabt to i traek på eget graes siden november. De praestered­e dog ikke så meget som et mål i deres seneste to hjemmekamp­e mod Preston. Skulle man smide en helgarderi­ng i nakken af kampen? Begge vakler i formen, så fuld gardering virker klogest.

9 FC Barcelona - Real Madrid FC København - Hvidovre Arsenal - Sheffield United Bournemout­h - Burnley Wolverhamp­ton - Newcastle Blackburn - Swansea Cardiff - Bristol City Hull - Preston Ipswich - Plymouth

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Plymouth vandt League One i sidste saeson med 101 point. Ipswich blev nummer to med 98 point. Det er dog suveraent ”traktordre­ngene”, der har klaret transition­en bedst med over dobbelt så mange point. Plymouth hentede dog fire point mod Ipswich i sidste saeson. En forsigtig gardering.

10 Middlesbro­ugh - Stoke

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Stoke tabte fem af deres seneste syv udekampe. De scorede i de to undtagelse­r i denne serie. Det gjorde de ikke i deres fem nederlag, så får de scoret, tager de point. Eller hvad? Men får de scoret på Riverside? Boro er i monsterfor­m og har stykket syv sejre sammen. De vandt deres seneste to hjemmekamp­e til nul.

11 Queens Park Rangers - Leicester

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Hvis Leicester City fortsaette­r indsamling­en af point, ender de med at saette en rekord, der måske aldrig bliver slået. De vandt 12 af de første 13 kampe og heraf alle udekampe. Stakkels QPR. Vi har vaeret inde på mange gange i disse spalter, at de bare ikke KAN vinde på Loftus. To-tallet står alene.

12 Sunderland - Norwich

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Begge møder i sidste saeson endte med sejr til udeholdet og lad os bare tage højde for alt i dette første møde i denne saeson. Begge er i sløj form og tabte begge tirsdag aften. Sunderland har tabt tre i traek nu, mens Norwich har hentet ét point i fire kampe. Deres defensiv virker en kende for gavmild.

13 Watford - Millwall

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Jeg tippede imod Watford tirsdag aften, fordi de ikke havde vundet to kampe i traek i 2023. Det har de så nu… Så kan de vinde to i traek, kan de også vinde tre, specielt hvis defensiven igen holder rent bur, selvfølgel­ig, men Millwall vandt begge møder i sidste saeson og er uden nederlag i fire udekampe.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Jordan Larsson braender fra 11-meterplett­en i seks minutters overtid mod Manchester United i tirsdagens Champions League-opgør på Old Trafford. Den sved, men Løverne rejser sig mod Hvidovre, mener Tipsbladet­s spileksper­t Jacob Hansen.
FOTO: GETTY IMAGES Jordan Larsson braender fra 11-meterplett­en i seks minutters overtid mod Manchester United i tirsdagens Champions League-opgør på Old Trafford. Den sved, men Løverne rejser sig mod Hvidovre, mener Tipsbladet­s spileksper­t Jacob Hansen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark