Ekstra Bladet - Tipsbladet

Manchester United Manchester City

SEE

-

Du skal se den: Fordi det er et Manchester­derby

Hold øje med: Om Maguire og Onana kan følge deres succesople­velser op

Hvis man var i tvivl om, hvad det betød for Harry Maguire at score mod FC København i tirsdags eller for André Onana at redde det afgørende straffespa­rk, kunne man bare se på reaktioner­ne. Maguire gled på knaeene og bankede sig på brystet over sin scoring, og alle holdkammer­aterne stormede hen til Onana for at fejre den afgørende redning.

1-0-sejren var vigtig for holdet, der naermest ville have udspillet sin rolle i Champions League-gruppespil­let allerede, hvis det ikke var blevet til tre point, men de to succesople­velser var om muligt endnu vigtigere for de to hovedperso­ner. De har nemlig vaeret nogle af de mest udskaeldte i en ellers hårdt kritiseret klub.

Nu er Manchester United oppe på tre sejre på stribe, men holdet imponerede hverken mod hverken Brentford, Sheffield United eller FCK. Så krisen er ikke fordrevet. Den aktuelle ottendepla­ds i Premier League er da også alt andet end tilfredsst­illende for klubben, der stadig er blandt dem, der bruger flest penge på sin trup.

Gaesterne fra City har ikke set lige så suveraene ud, som de har vaeret i de seneste

saesoner, men de har trods alt kun to point op til Tottenham på førsteplad­sen. Og i seneste saeson var det først i foråret, at de for alvor kørte resten af ligaen over. Så mens kriselampe­rne stadig blinker på Old Trafford, er der naeppe nogen omkrig Etihad, der går i panik.

Nu venter så et Manchester-derby, og dem plejer City at vinde; holdet har taget fire sejre i de seneste fem. Det hører dog med til historien, at United faktisk har vundet fire og fået en enkelt uafgjort i de seneste ti indbyrdes opgør. Søndag eftermidda­g ville det lune gevaldigt, hvis hjemmehold­et gør det til fem sejre i 11.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Harry Maguire og Andre Onana fik – desvaerre set med danske øjne – oprejsning i CL-opgøret mellem United og FCK. Nu venter derbyet mod City.
FOTO: GETTY IMAGES Harry Maguire og Andre Onana fik – desvaerre set med danske øjne – oprejsning i CL-opgøret mellem United og FCK. Nu venter derbyet mod City.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark