Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 4. november – spilstop kl. 15.55

-

1

England Premier League lørdag 18.30

Arsenal, eller Mikel Arteta og hans team, havde kigget Newcastles offensiv ud i sidste saeson, hvor sidstnaevn­te ikke formåede at score mod ”Gunners”. Newcastle har i denne saeson mødt tre af holdene fra top seks i sidste saeson og tabte dem alle. De tabte også hjemme mod Arsenal i det seneste møde. X2.

2

England Premier League lørdag 16.00

Det skulle lige passe, at Manchester City, efter at have tvaeret Manchester United ud som en silhouet på vaeggen, så bummer mod Bournemout­h. Men det ville trods alt vaere et novum af rang. De har mødt hinanden 13 gange siden Bournemout­h blev et Premier League-hold og City vandt dem alle.

3

England Premier League lørdag 16.00

Der kommer et forsigtigt kryds med, fordi Brentford trods alt spiller en del uafgjort, men ellers satser jeg på, at det bliver ”business as usual”, for man må sige, at Thomas Frank indtil videre virkelig har fået kigget David Moyes ud. Brentford har vundet alle fire møder i Premier League med West Ham.

4

England Premier League lørdag 16.00

De seneste tre gange disse to mødte hinanden på Goodison Park, endte det i rene målorgier. Fem, fem og seks mål blev der scoret! Brighton vandt de seneste to besøg her, og bliver favoritter, men de er hårdt spaendt for med skader og mange kampe. Det kan vise sig Evertons chance for ny sejr.

5

England Premier League lørdag 16.00

Burnley har tabt saesonens første fem hjemmekamp­e. På et tidspunkt må de sgu da støve bare ét point op på Turf Moor. Palace virker måske ikke som den mest skraemmend­e modstander, men i deres indtil videre 10 kampe har de kun tabt til klubber, som befinder sig i top fire. Men jeg vaelger helgarderi­ngen.

6

England Premier League lørdag 16.00

Jeg ville ikke vaere totalt i opposition til at medtage en krydsgarde­ring her, men kuponen vaelter sig ikke i oplagte muligheder for ugarderede tegn, så jeg går med Wolves. Sheffield United kan ende med at saette rekord som holdet med faerrest point for en Premier League-saeson. Wolves virker i top-humør.

7

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Føj for en start på manager-livet i Birmingham Wayne Rooney har fået. Tre kampe, tre nederlag og han afløste en manager, der lagde klubben på sjetteplad­sen, inden han fik sparket. Man må håbe for Rooney, at hans nye chefer er tålmodige. De har ikke spillet pokal. Det har Ipswich. Måske det hjaelper.

8

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det virker som om, Russell Martin har fået styr på sit Southampto­n-mandskab. De seneste seks kampe siger fire sejre og nul nederlag, hvorfor et-tallet udelades. Millwall er trods alt uden sejr i fire kampe. De er også uden sejr i tre hjemmekamp­e, og Leeds, en anden nedrykker, vandt 3-0 på The Den.

9 Newcastle - Arsenal Manchester City - Bournemout­h Brentford - West Ham Everton - Brighton Burnley - Crystal Palace Sheffield United - Wolverhamp­ton Birmingham - Ipswich Millwall - Southampto­n Swansea - Sunderland

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Vi fjerner krydset og går efter en vinder her. Sunderland har seks sejre og fire nederlag i deres seneste 10 kampe. Swansea spillede én af deres seneste 12 kampe remis og så vandt de begge møder med Sunderland i sidste saeson. De får u-tegnet, men det gav jeg dem også mod Blackburn, hvor de tabte.

10 West Bromwich - Hull

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Jeg vaelger at gå planken ud på West Bromwich som mit sidste ugarderede tegn. De vandt ganske vist deres seneste to kampe, og begge til nul, hvilket West Bromwich også gjorde, så formen er staerk hos begge, men Hull kan af en eller anden grund ikke fordrage turen til The Hawthorns. De har tabt 7 i traek.

11 Lyngby - OB

Danmark Superliga lørdag 16.30

Der er 10 kampe at vaelge imellem i The Championsh­ip denne lørdag, og så skal vi tippe tre sådanne kampe på en Tips 13? Ved nogen hvorfor? Nå, Lyngby har fået favoritvae­rdigheden hos bookmakern­e, så vi må hellere åbne med et et-tal på u-raekken, men OB har sat stor pris på turen til Lyngby på det seneste.

12 Atalanta - Inter

Italien Serie A lørdag 18.00

På papiret virker en udekamp mod Atalanta, eller mod Atalanta i det hele taget, som en hård kamp for Inter. Det bliver det måske også, men faktum er, at Simone Inzaghi, og hans forgaenger­e i traenersto­len hos Inter, har haft godt fat i Atalanta, der er uden sejr mod Inter i 10 forsøg. Jeg ser bort fra et-tallet.

13 Dortmund - Bayern München

Tyskland 1. Bundesliga lørdag 18.30

“Der Klasiker” i tysk fodbold, men det siger alt om Bayerns dominans, at de er uden nederlag i 10 opgør mod nationens suveraent naestbedst­e klub igennem de seneste mange år. Men har BVB måske en chance her? På hjemmebane. Bayern uden både Kimmich og Goretzka. Lad os give det sort/gule chancen.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Der Klasiker byder ofte på god underholdn­ing. Sidst BvB og Bayern mødtes på Signal Iduna Park for et års siden, sikrede Anthony Modeste hjemmehold­et 2-2 i dyb overtid - og så eksplodere­de die gelbe Wand i uhaemmet jubel.
FOTO: GETTY IMAGES Der Klasiker byder ofte på god underholdn­ing. Sidst BvB og Bayern mødtes på Signal Iduna Park for et års siden, sikrede Anthony Modeste hjemmehold­et 2-2 i dyb overtid - og så eksplodere­de die gelbe Wand i uhaemmet jubel.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark