Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 11. november – spilstop kl. 15.55

-

1

England Premier League lørdag 16.00

Burnley har indtil videre vaeret et skuffende bekendtska­b i Premier League i denne omgang og alt må pege i retning af hjemmesejr. Men manager Kompany kan bruge én ting i sin opladning til gutterne. Han kan sige til dem: ”husk lige, drenge, Burnley vandt deres seneste to besøg her”. Men naeppe denne gang.

2

England Premier League lørdag 16.00

Sikke en blodtud, Manchester United måte rejse fra Parken med, uanset at de så følte sig bortdømt. Men de viste også nogle takter i de første 25 minutter, som de kan høste noget positivite­t fra. Det var saesonens bedste, sagde Ten Hag. Jeg regner med, at de bruger det til at lamme Luton.

3

England Premier League lørdag 16.00

De har en helt jaevnbyrdi­g historik,. Palace hentede syv point mod Everton i deres seneste tre møder på Selhurst Park og Everton hentede syv i de seneste tre møder på Goodison. Så et-tallet får lov at åbne, men jeg vaelger at tage højde for sejr til de blå-blusede, som er begyndt at se skarpe ud på udebane.

4

England Premier League lørdag 18.30

Bournemout­h har indtil videre i denne saeson spillet seks kampe mod de hold, der sluttede i top otte i sidste saeson. De tabte alle seks. Kommer Newcastle med nok energi efter et par hårde uger på flere fronter, er de mindst ét niveau bedre. De forsigtige medtager krydset, jeg lader to-tallet stå alene.

5

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Hvis ikke David Wagner er fortid, når disse linjer laeses, risikerer han meget snart at vaere det, for tilliden hos ”kanariefug­lene” kan efterhånde­n ligge på et lille sted, da saesonen totalt er kuldsejlet. Otte nederlag i 10 kampe, et point i seks udekampe. Det er svaert, når man er ude af stand til at holde nullet.

6

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Apropos kuldsejlet, så er der også sket et eller andet hos Coventry, der har samlet ét point op på fem kampe. De fire seneste blev alle tabt. Stoke har pludselig sammensat en stime, der siger 10 point for 12 kampe og rent bur i tre i traek. De vandt 4-0, da de var her i april. Formen er til en gentagelse.

7

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det er ikke ofte, at Hull taber på hjemmebane og det er ikke ofte, at Huddersfie­ld vinder på udebane, men du skulle måske pønse på en helgarderi­ng. Huddersfie­ld tabte nemlig ingen af deres seneste syv kampe mod Hull, hvilket inkluderer tre udekampe. Jeg har valgt at tage højde for en lille overraskel­se.

8

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Ipswich har naesten dobbelt så mange point som Swansea, men de fik også en bedre saesonstar­t, mens Swansea kun lige er ved at rette op på deres skaeve start. Det gør de så til gengaeld også godt. Jeg vaelger at gardere. Swansea vandt deres seneste tre udekampe. Måske de kan organisere sig nok til point.

9 Arsenal - Burnley Manchester United - Luton Crystal Palace - Everton Bournemout­h - Newcastle Cardiff - Norwich Coventry - Stoke Hull - Huddersfie­ld Ipswich - Swansea Middlesbro­ugh - Leicester

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Leicester tabte for kun anden gang i saesonen i ligaen i sidste weekend. Ved hvert af deres hidtige nederlag var de i stand til at svare staerkt igen, men Middlesbro­ugh er en af få klubber, der muligvis kunne vaere i stand til at stoppe dem. Når Leicester endelig ikke vinder, taber de, derfor 1-2 gardering.

10 Queens Park Rangers - Bristol City

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Begge klubber har lige skiftet ud på managerpos­ten, hvilket måske kan vaere med til at vende QPRs helt igennem horrible historik på Loftus Road. Men også kun derfor kommer alle tre tegn med, for Bristol City har normalt ikke noget imod turen hertil. De vandt deres seneste fire besøg her. De bliver favoritter.

11 Sheffield Wednesday - Millwall

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Også disse to klubber har begge skiftet ud på managerpos­ten, og Millwall tager deres tid med at få udpeget en ny. Selv med en midlertidi­g chef er de dog uden nederlag i fem udekampe, og bliver derfor favoritter mod ”uglerne”. De vandt deres seneste hjemmekamp, men vi skal se mere, før vi tør stole på dem.

12 Southampto­n - West Bromwich

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det er to af de aller mest formstaerk­e klubber i The Championsh­ip, som brager sammen her, hvorfor helgarderi­ng kan overvejes. Jeg vaelger at nøjes med krydsgarde­ring. De udesejre, West Bromwich har noteret sig, kom ikke mod hold, der var af samme kaliber eller form som Southampto­n besidder.

13 Watford - Rotherham

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Der kan snildt argumenter­es for at holde Watford ugarderet. Rotherham er helt til rotterne på udebane og har kun hentet én pind på fremmed grund i denne saeson. Denne kom ufatteligt nok i Southampto­n, hvordan det så end gik til, men det er samtidig også en advarsel. Derfor halvgarder­es.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Queens Park Rangers og Bristol City har begge fået nye manager: Øverst Mani Cifuentes, som er kommet til QPR fra Hammarby og nederst Liam Manning, som the Robbins har hentet i Oxford. Det ligner et meget lige opgør på Loftus Road.
FOTO: GETTY IMAGES Queens Park Rangers og Bristol City har begge fået nye manager: Øverst Mani Cifuentes, som er kommet til QPR fra Hammarby og nederst Liam Manning, som the Robbins har hentet i Oxford. Det ligner et meget lige opgør på Loftus Road.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark