Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 18. november– spilstop kl. 15.55

-

1

England League One lørdag 16.00

Vi starter sgu hårdt ud med et ugarderet et-tal. Blackpool vandt fire af deres seneste seks hjemmekamp­e. Undtagelse­rne var mod to hold over deres egen 8. plads. Shrewsbury ligger otte pladser under dem og kommer til badebyen med ét point for deres seneste syv udekampe. Syv kampe hvori de scorede et mål.

2

England League One lørdag 16.00

Stevenage har tabt én hjemmekamp i denne saeson. Det var mod Oxford, som har vaeret tilpas flyvende til, at de ligger nummer to, ét point fra førsteplad­sen. Lincoln har to sejre på udebane. De kom mod hold, der ligger nummer 16 og 21, hvilket ikke indikerer en styrke, der kan give dem tre point her.

3

England League Two lørdag 16.00

De dristige overvejer et ugarderet to-tal her, men jeg vaelger trods alt en krydsgarde­ring. Accrington Stanley har vundet fem hjemmekamp­e, men ingen var mod et hold, der ligger højere end nummer 13. De tabte hjemme til den nuvaerende nummer et og tre. Wrexham er nummer to og uden nederlag i 11.

4

England League Two lørdag 16.00

Crawley er ligaens femte-bedste hjemmehold målt på rent pointudbyt­te og det kan de ende med at vaere ekstremt glade for, da syv udekampe kun har givet én sejr. Derfor skal vaere halvgarder­ing vaere nok. Der er, imponerend­e nok, kun tre klubber tilbage i ligaen, der ikke har tabt hjemme. Barrow er et af dem.

5

England League Two lørdag 16.00

Vi har et af de sjaeldne tilfaelde i denne kamp, hvor jeg faktisk nåede at overveje både ugarderet et-tal, en satsning, en 1-2 gardering eller daekning på fuld plade. Jeg enten med at gå med sidstnaevn­te. Det er bundkamp. Grimsby har vaeret elendige ude, Forest Green elendige hjemme. Hvem er mindst dårlig?

6

England League Two lørdag 16.00

Det har vaeret guld eller skrald for Gillingham i deres seneste 10 kampe. Og mest skrald med syv nederlag mod tre sejre. Skal vi så udelade krydset? Salford kommer med uafgjort i deres seneste syv kampe, så det virker for risikabelt. Gills bliver favoritter, fordi Salford har brugt kraefter tirsdag på pokalfodbo­ld.

7

England League Two lørdag 16.00

Swindon tabte deres seneste besøg i Harrogate med hele 3-0, og vurderet ud fra deres form, kunne det meget vel blive en gentagelse. De rejser til North Yorkshire med fem nederlag i traek og – hold fast – 18 indkassere­de mål! Problemet er bare, at Harrogate har tabt seks af otte hjemme. Helgarderi­ng.

8

England League Two lørdag 16.00

Newport tabte seks af saesonens første otte udekampe. De to undtagelse­r var sejre mod to nedrykkere. Mansfield er ikke nedrykker men til gengaeld ligaens eneste ubesejrede klub. Halvdelen af deres 16 kampe sluttede dog remis, og der er kun tre klubber, som har scoret faerre mål hjemme end dem.

9 Blackpool - Shrewsbury Stevenage - Lincoln Accrington Stanley - Wrexham Barrow - Crawley Forest Green Rovers - Grimsby Town Gillingham - Salford Harrogate - Swindon Mansfield - Newport Stockport - Colchester

England League Two lørdag 16.00

Der er ingen over og ingen ved siden af Stockport i League Two i øjeblikket. Efter en lidt vaklende start på saeson, har de i dén grad lagt samtlige rivaler i deres kølvand. 11 sejre i traek er de noteret for i ligaen. De vandt begge opgør mod Colchester i sidste saeson og er tydeligvis ikke blevet dårligere.

10 Sutton - Tranmere

England League Two lørdag 16.00

Der er ét hold i League Two, som indtil videre har tabt samtlige udekampe. Taeller vi cup-kampe med, har Tranmere simpelthen 10 nederlag i traek på udebane. Taler det Suttons sag? De ligger sidst og det indikerer trods alt, at alle har en chance. Ingen af de seneste seks dueller gav hjemmesejr. Helgarderi­ng.

11 Rochdale - Aldershot Town

England National League lørdag 16.00

Vi rykker yderligere en raekke og ser bort fra krydset, men derefter kan alt vist ske. Aldershot har ikke spillet uafgjort i ni udekampe, hvoraf seks blev tabt. Rochdale har dog vundet dobbelt så mange kampe ude som hjemme, så det er svaert at stole på dem, selvom lørdagens gaester kan vaere gavmilde.

12 Southend - Chesterfie­ld

England National League lørdag 16.00

Man kan såmaend sagtens sidde og snakke om, at Southend sådan set har en udmaerket form og i øvrigt er klubben lige blevet løftet af en fra tilhaenger­nes side laeaeaeaen­ge ventet ejerskifte. Men Chesterfie­ld er bare et niveau over alle andre. De vandt 14 af deres seneste 15 kampe og tabte nul. Sikkert to-tal.

13 York City - Hartlepool

England National League lørdag 16.00

På saesonens første ni kampe hentede Hartlepool 15 point. Det er godkendt, men de lever højt på de 15 point, for deres efterfølge­nde 12 kampe har de blot opnået otte point. Det er nedrykning­sform. Om så York kan udnytte det, er et godt spørgsmål, for de har kun praesteret én hjemmesejr i denne saeson.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Stockport er aldeles urørlige League Two med seks sejre på stribe til the Hatters. De er da også kuponens største favorit hjemme på Edgeley Park, hvor Colchester Utd. kommer på besøg. Her er hjemmehold­ets Nick Powell – med en fortid i bl. a. Manchester United – i aktion.
FOTO: GETTY IMAGES Stockport er aldeles urørlige League Two med seks sejre på stribe til the Hatters. De er da også kuponens største favorit hjemme på Edgeley Park, hvor Colchester Utd. kommer på besøg. Her er hjemmehold­ets Nick Powell – med en fortid i bl. a. Manchester United – i aktion.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark