Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 25. november – spilstop kl. 15.55

-

1

England Premier League lørdag 18.30

Arsenal har haft deres hyr med Brentford, ligesom så mange klubber har haft, siden ”The Bees” rykkede i Premier League. Men ”Gunners” vandt stadig deres seneste to besøg på Gtech Stadium, og begge uden at indkassere mål. På en kupon fattig på favoritter tager jeg derfor chancen på et ugarderet to-tal.

2

England Premier League lørdag 16.00

Hvordan griber Newcastle kampen an? Med åben front som Manchester City, Liverpool og Arsenal eksempelvi­s gjorde, hvilket kostede point mod Chelsea, eller med en betonblok af en defensiv, der gav klubber som Brentford sejr mod Chelsea? Og hvordan har Newcastle det med skader? Helgarderi­ng.

3

England Premier League lørdag 16.00

Ingen klub har nogensinde før tabts saesonens første seks hjemmekamp­e, og når Burnley nu allerede har praesteret dét, er der intet, som forhindrer dem i at gøre det til syv. De var elendige før ligapausen, og på papiret er West Ham langt bedre. Men på et tidspunkt finder selv blind høne jo korn. Halvgarder­ing.

4

England Premier League lørdag 16.00

Luton var naer sluppet af sted med sensatione­n i deres seneste hjemmekamp mod Liverpool, hvilket selvfølgel­ig giver optimisme forud for en duel mod Palace, men Palace har udviklet en livgivende evne til at tage point i de kampe, hvor de ”skal” tage point om man så må sige. De taber sjaeldent til bundhold.

5

England Premier League lørdag 16.00

Brighton er bookmakern­es favoritter, så to-tallet får lov at åbne, men der skal bakkes op af alle tre tegn. Forest med Steve Cooper formåede at plukke fire af seks mulige point mod De Zerbi og co. i sidste saeson og gaesterne er uden sejr i seks ligakampe i traek. De seneste tre mod hold, der ligger lavere end Forest.

6

England Premier League lørdag 16.00

Nu er det langt fra hver saeson, disse to mødes, men når de gør, er det sjaeldent Bournemout­h har meget at juble over. Det er over 10 år siden, at de vandt på Bramall Lane, og deres filigran-fodbold ender ofte med at skaere sig på ”The Blades”. Det er fire besøg i dette tidspunkt, hvor de ikke vandt. Helgarderi­ng.

7

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Rooney har fået en ELENDIG start på livet som Birmingham-manager med ét point i de første fem kampe. Men en pause på 14 dage kan have givet tid til at inkorporer­e sine idéer på traeningsb­anen. Jeg vaelger at tage chancen på ”The Blues”, hvor kan man ikke banke ”uglerne” hjemme, bliver der mega-ballade.

8

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Man kan vaelge at holde Southampto­n ugarderet, for deres form var fremragend­e inden pausen. Man noterer sig, at deres fire nederlag i saesonen kom mod hold, der ligger i top seks. Det gør Huddersfie­ld ikke og kommer ikke til det. De skal vaere glade, hvis de overlever. Mere end uafgjort vil overraske stort.

9 Brentford - Arsenal Newcastle - Chelsea Burnley - West Ham Luton - Crystal Palace Nottingham Forest - Brighton Sheffield United - Bournemout­h Birmingham - Sheffield Wednesday Huddersfie­ld - Southampto­n Leicester - Watford

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Leicester gik overrasken­de til pause med to nederlag i traek og mon ikke Watford har brugt 14 dage på at se videoer af, hvilke faelder Middlesbro­ugh og Leeds satte op for ”raevene”? Om deres hold så er godt nok til også at gøre det, er en anden sag. Et hold som Leicester afgiver naeppe point tre gange i traek.

10 Norwich - Queens Park Rangers

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Queens Park Rangers har fået installere­t tidligere AaB-boss Marti Cifuentes som cheftraene­r og skal nu vise, hvad han har fået ud af 14 dage på traeningsb­anen med truppen. ”The Hoops” er klart skarpest på udebane og Norwich svinger som et pendul med fire sejre og fire nederlag i otte hjemmekamp­e.

11 Plymouth - Sunderland

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Sunderland er på papiret det bedste hold med Lillebror-Bellingham som en af de store profiler, men de vandt ingen af deres seneste tre hjemmekamp­e og Plymouths vej til overlevels­e i The Championsh­ip ligger på Home Park. De vinder intet på udebane, så der er fuld fokus på hjemmekamp­ene.

12 West Bromwich Albion - Ipswich

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det er voldsomt, at oprykkerne fra Ipswich har holdt pause på en delt førsteplad­s med nedrykkern­e fra Leicester. West Bromwich hørte dog til ligaens formstaerk­este hold inden pausen og de høster ikke mindst point på The Hawthorns, så det lugter af en meget taet kamp. Klogest med helgarderi­ng.

13 Viborg - FC København

Danmark Superliga lørdag 19.00

Kan vi opbygge en sag på vegne af Viborg? De har kun tabt én af syv hjemmekamp­e og har ikke haft så mange spillere af sted på internatio­nale opgaver, som FCK har haft. Så ja, en sag kan godt opbygges. Men på bundlinjen vil stå, at klubberne har mødt hinanden fire gange i 2023. FCK vandt dem alle.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Turf Moor er et alt andet end uindtageli­gt fort for Burnley FC. Således har Sander Berge & co som det første Premier League-mandskab nogen sinde tabt deres første seks hjemmekamp­e. Og der er faktisk ikke rigtig meget grund til, at man skulle tro, at The Clarets laver om på den jammerlige statistik mod West Ham.
FOTO: GETTY IMAGES Turf Moor er et alt andet end uindtageli­gt fort for Burnley FC. Således har Sander Berge & co som det første Premier League-mandskab nogen sinde tabt deres første seks hjemmekamp­e. Og der er faktisk ikke rigtig meget grund til, at man skulle tro, at The Clarets laver om på den jammerlige statistik mod West Ham.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark