Ekstra Bladet - Tipsbladet

Klar i spyttet: ERIKSEN BØR SKIFTE TIL DENNE KLUB

- TEKST: PELLE KIRCHNER

Paul Parker anbefaler Manchester United, at de kigger efter en anden klub til Christian Eriksen.

Christian Eriksen bør finde en ny klub. Sådan lyder anbefaling­en fra tidligere Manchester United-spiller Paul Parker, der ikke spår den i øjeblikket skadede dansker nogen stor fremtid i klubben.

"Kan han komme tilbage fra sin skade og gøre en forskel for Manchester United? Jeg ved det virkelig ikke. Jeg forventer, at klubben vil kigge på at finde en anden klub til ham, men han skaber ikke problemer for Erik ten Hag, så det er ikke en katastrofe, hvis han bliver."

Der er endnu ikke meldt nogen dato ud på, hvornår Christian Eriksen bliver klar, men ifølge Paul Parker skynder danskeren sig ikke ligefrem med at komme tilbage på holdet.

"Jeg ved ikke, hvornår han bliver klar fra sin skade, men det er ikke overrasken­de, at han er lidt langsommer­e om at komme sig, når holdet ikke spiller godt. Det er ikke fedt at komme ind i en dårlig periode, hvor forventnin­gerne er, at du skal redde holdet."

Paul Parker synes dog ikke, at han skal forlade Premier League helt. Der er nemlig en anden klub i England, der passer perfekt til Eriksen, mener han.

"Hvis jeg var hans agent, ville jeg opfordre ham til at skifte til Brighton, hvis det er muligt. Hvis Ajax var i en bedre position, kunne det også vaere en god mulighed, men det ville bare vaere at forlade én ildebrand for en anden," siger Paul Parker og vender tilbage til tanken om Brighton.

"Jeg tror virkelig, at Eriksen kunne passe godt ind hos Brighton. De spiller til hans styrker, og det gør Manchester United ikke. Men desvaerre for ham tror jeg ikke, at en anden Premier League klub vil røre ham."

Christian Eriksen har siddet ude de seneste seks kampe for Manchester United. Her er det blevet til tre nederlag, en uafgjort og to sejre.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Christian Eriksen bør se mod Brighton eller Ajax, mener den tidligere Manchester United-spiller Paul Parker.
FOTO: GETTY IMAGES Christian Eriksen bør se mod Brighton eller Ajax, mener den tidligere Manchester United-spiller Paul Parker.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark