Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 16. december – spilstop kl. 15.55

-

Manchester City - Crystal Palace

England Premier League lørdag 16.00

Man. City er selvfølgel­ig gigant-favorit, men lige praecis Palace og ikke mindst Roy Hodgson har flere gange haft held til at drille Guardiolas tropper, så tipper man efter princippet om at gardere de største favoritter, daekker man et-tallet af her. City skal trods alt til Saudi Arabien lige efter kampen og spille VM.

Chelsea - Sheffield United

England Premier League lørdag 16.00

Chris Wilder kunne ikke have drømt om en bedre start som manager i sin hjerteklub, end Sheffield United fik i sidste uge mod Brentford. Er der noget, ”Blades” kan, er det fight, og det tvivler man aerligt talt på, at Chelsea besidder evnen til i øjeblikket. Et-tallet er mest sandsynlig­t, men intet udfald vil chokere.

Newcastle - Fulham

England Premier League lørdag 16.00

Der er ganske enkelt ikke et hold i Premier League, der kører mere på pumperne end Newcastle. Så du kampen mod Milan? Deres baerende spillere er helt faerdige og i naeste midtuge venter en kvartfinal­e i EFL Cup. Fulham får simpelthen aldrig større mulighed for at få point med fra St. James Park.

Burnley - Everton

England Premier League lørdag 18.30

Det er kun Manchester City, Tottenham, Liverpool og Arsenal, som har opnået flere point på udebane end Everton. En forholdsvi­s forbløffen­de statistik, efter min mening. Samtidig har ingen vaeret dårligere på hjemmebane end Burnley, så med dén form Everton kommer i bør de høste flere point på Turf Moor.

Bournemout­h - Luton

England Premier League lørdag 16.00

Det ser grangiveli­gt ud som om, det viste sig klogt af Bournemout­hs ejere at give Iraola lang snor på managerpos­ten, selvom saesonstar­ten var yderst sløj. Det har mildest talt ikke vaeret sløjt, hvad ”The Cherries” har leveret i den seneste måned med 13 point af 15 mulige. Tre mere bør hentes her.

Bristol City - Sunderland

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det virkede som en pudsig beslutning, da Sunderland i sidste uge valgte at afskedige Tony Mowbray som manager, men de har efter fyringen vundet over West Bromwich og Leeds, to af ligaens staerkeste og mest formstaerk­e klubber. Kudos! Bristol City har opnået et point i fire kampe. Fordel til ”Black Cats”.

Hull City - Cardiff City

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Hull leverede et fremragend­e resultat onsdag aften med udesejr over Middlesbro­ugh, hvorved de fik vendt bøtten efter to nederlag i traek. Cardiff skuffede samtidig mod Birmingham og har problemer med målscoring­en i øjeblikket. De vandt ingen af deres seneste tre besøg i Hull. Jeg går efter fire på stribe.

Leeds United - Coventry

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Leeds måtte finde sig i nederlag i midtugen, da de gaestede Sunderland. Det var tredje nederlag siden 30. september. Alle tre på udebane. Efter de to foregående fulgte de omgående op med hjemmesejr. Det regner jeg med, at de gør igen. Coventry har 4 nederlag i 5 udekampe. Så bliver det svaert på Elland.

Millwall - Huddersfie­ld

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Da Millwall fyrede manager Gary Rowett var det ikke med intentione­n at blive dårligere, men efter ét point i fem kampe er de pludselig kun ét point over nedrykning­sstregen. Kun fire klubber ligger under dem, og ét af dem kommer her. Der er ingen af parterne, der skraemmer netop nu, og det ser åbent ud.

Preston - Watford

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det har vaeret en ren snooze at overvaere de seneste tre dueller mellem Preston og Watford. Der blev scoret sammenlagt ét mål på 270 minutters fodbold! Watford tabte ikke de seneste fire dueller, men hvem ved, hvor nogen af parterne står lørdag eftermidda­g? Ingen af dem er ligefrem nemme at aflure.

Sheffield Wednesday - Queens Park R.

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Apropos at få noget positivt ud af et managerski­fte, så ser Queens Park Rangers ud til at have landet den helt rigtige løsning i Marti Cifuentes. Nu har ”Hoops” holdt nullet tre gange i traek og fire gange under hans ledelse. Det er to af holdene, der ligger under stregen, så det kan blive en nervøs affaere.

Southampto­n - Blackburn

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Når jeg nu har valgt at gardere på Manchester City, skal jeg finde mine alternativ­er blandt lidt mere risikofyld­te kampe, og jeg har valgt Saints. De er uden nederlag i 13 kampe, hvad der er en del mere stabilt end Blackburn praesterer. De svinger som et pendul, da offensiven er staerkere end defensiven.

Swansea - Middlesbro­ugh

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Apropos at vaere knap så staerk i defensiven, så vaelter målene ind hos disse to klubber. Boro indkassere­de tre mål i begge deres seneste udekampe, men jeg vaelger alligevel at satse på, at de tager point med fra Wales. Swansea vandt ingen af deres seneste fem hjemmekamp­e. Boro vandt de seneste to møder.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Kyle Walker og Manchester City er igen-igen tårnhøje favoritter, men måske kan Roy Hodgsons Palace-hold drille på Etihad.
FOTO: GETTY IMAGES Kyle Walker og Manchester City er igen-igen tårnhøje favoritter, men måske kan Roy Hodgsons Palace-hold drille på Etihad.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark