Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 23. december – spilstop kl. 15.55

-

Liverpool - Arsenal

England Premier League lørdag 18.30

Vip lige på hatten i respekt for saesonplan­laeggerne. Taenk at få en sådan duel her Lillejulea­ften og så er førsteplad­sen endda på spil. Arsenal har ikke vundet på Anfield siden 2012, og Liverpool ved, at et nederlag kan blive saerdeles kostbart, når regnskabet gøres op til maj. Jeg nøjes med halvgarder­ing.

Tottenham - Everton

England Premier League lørdag 16.00

Jeg tør ikke helt stole på Tottenham endnu og slet ikke når de møder et så både form- og udestaerkt hold som Everton, så der garderes med to-tallet, men jeg sparer krydset vaek. Det har vaeret guld eller skrald for Spurs på hjemmebane i denne saeson indtil videre og Everton har kun én remis i 13 ligakampe.

Luton - Newcastle

England Premier League lørdag 16.00

Selvfølgel­ig er Newcastle favoritter, men deres trup er jo et rent lazaret, og dem der efterhånde­n er tilbage, kan dårligt få ilt til hjernen af bar traethed. Laes: Guimaraes. Laes: Trippier. Luton nappede point fra Liverpool hjemme og var snublende taet på at gøre det mod Arsenal og City. Helgarderi­ng.

Nottingham Forest - Bournemout­h

England Premier League lørdag 16.00

Så valgte Nottingham Forest omsider at gøre, hvad der er blevet rygtet siden starten af sidste saeson. At fyre Steve Cooper. Af lige praecis dén grund vaelger jeg at se bort fra et-tallet. Han har leveret et fremragend­e stykke arbejde med en flok spillere, andre har givet ham. Desuden er Bournemout­h formstaerk­e.

Fulham - Burnley

England Premier League lørdag 16.00

Kig på stillingen inden denne runde i Premier League. De tre oprykkere ligger alle til nedrykning. Fulham har spillet hjemmekamp mod to af dem og vandt begge. Hvorfor ikke bare lave fuld plade og også banke den sidste? Fulham scorede 13 mål i deres seneste tre hjemmekamp­e. Jeg lader ét-tallet stå alene.

Blackburn - Watford

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Som jeg tidligere har skrevet, når det kommer til Blackburn, så spiller de alt eller intet. Ikke én eneste af deres foregående 23 kampe sluttede uden vinder, så lad os gardere for udesejren i en kamp, Blackburn går ind til som favoritter. Watford kommer fra en fejende flot 5-1 udesejr over Preston.

Middlesbro­ugh - West Bromwich

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Er du i stand til at mønstre en solid defensiv, har du en god chance oppe på Riverside Stadium. I deres seneste ni hjemmekamp­e tabte de fire gange til QPR, Ipswich, Hull og Cardiff. West Bromwich’ største styrke ligger lige praecis i defensiven, hvorfor jeg finder det klogest at gardere for alle udfald.

Norwich - Huddersfie­ld

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det er egentlig ikke fordi, jeg er tryg ved at stole på Norwich, hvis resultater svinger vel rigeligt. Men saetter man luppen ned over resultater­ne, finder man, at de på Carrow Road har mødt fire af de hold, der ligger blandt de nederste seks i tabellen og de vandt alle fire. Derfor voves pelsen mod Huddersfie­ld.

Plymouth - Birmingham

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Birmingham vandt deres seneste udekamp. Forud var gået otte nederlag i traek på fremmed grund. Det er ikke imponerend­e og Plymouth holder, som ofte skrevet i disse spalter, fanen højt på Home Ground. Derfor udelades to-tallet. Vaer dog opmaerksom på én ting. Deres manager rygtes til Stoke. Giver det uro?

Queens Park Rangers - Southampto­n

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det var en bitter pille, QPR måtte sluge i sidste weekend i den vigtige bundkamp mod Wednesday, hvor QPR førte 1-0 med fire minutter igen, kun for at tabe. De har vaeret i bedring, men er stadig naeppe staerke nok til at nedlaegge et hold som Saints, der nu er oppe på 14 kampe i traek uden nederlag.

Sheffield Wednesday - Cardiff

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Det er sgu meget staerkt arbejde, Danny Röhl indtil videre har praesteret med Wednesday-truppen, som indtil hans ankomst ikke kunne slå en bule i blød hat. De har hentet syv point i tre hjemmekamp­e, så tør man udelade gardering? Jeg gør ikke, for Cardiff er et spøjst mandskab, der pludselig stikker ud.

Stoke - Millwall

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Millwall vandt de seneste tre opgør mod Stoke uden at lukke mål ind, og Stoke er mildest talt heller ikke i øjeblikket skraemmend­e. De er desuden på jagt efter en ny manager, samt uden sejr i otte kampe. Millwall er dog heller ikke saerligt skraemmend­e, og de har foreløbig intet fået ud af deres managerski­fte.

Sunderland - Coventry

England The Championsh­ip lørdag 16.00

Coventry er uden nederlag i syv kampe mod Sunderland, men det sluttede dog remis i deres seneste to udekampe oppe på Stadium of Light, hvorfor jeg vaelger at spare to-tallet vaek. Sunderland imponerede i deres to første hjemmekamp­e efter fyringen af Tony Mowbray, og nu skal den nye chef imponeres.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Martin Ødegaards Arsenal rejser til topbrag i Liverpool til en direkte duel om førsteplad­sen i Premier League lillejulea­ften på Anfield.
FOTO: GETTY IMAGES Martin Ødegaards Arsenal rejser til topbrag i Liverpool til en direkte duel om førsteplad­sen i Premier League lillejulea­ften på Anfield.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark