Ekstra Bladet - Tipsbladet

Leeds UnitedIpsw­ich Town

VIAPLAY

-

Du skal se den: Fordi holdene kaemper om oprykning til Premier League

Hold øje med: Ipswich under Kieran McKenna

Normalt ville man forvente, at et møde mellem en oprykker og en nedrykker ville betyde top mod bund, men det er ikke tilfaeldet her. Det er derimod top mod top – og dermed et vigtigt opgør i jagten på en Premier League-billet.

Det er ikke så overrasken­de, at Leeds United er i spil til at rykke op; holdet spillede trods alt Premier League indtil i foråret, og de øvrige nedrykkere, Leicester City og Southampto­n, er befinder sig også i top 4. Her er Leeds nummer tre med lige så mange point som Southampto­n.

Til gengaeld var der naeppe mange, der havde forudset, at Ipswich Town ville ligge på andenplads­en, når Championsh­ip runder midtvejspu­nktet efter den kommende spillerund­e. Ipswich er oprykker fra League One, så det er noget af en bedrift, at holdet nu har 10 point ned til netop Leeds og Southampto­n, der altså deler tredjeplad­sen, og kun tre point op til Leicester på førsteplad­sen.

Vi minder i den forbindels­e om, at top 2 er afgørende, fordi de hold rykker direkte op, mens nummer tre til seks skal spille playoff om det.

I spidsen for Ipswich’ succesridt står Kieran McKenna, der for første gang i karrieren er cheftraene­r for et seniorhold. Tidligere har han vaeret ungdomstra­ener i en raekke klubber og var senest assistentt­raener i Manchester United, inden han i december 2021 overtog jobbet i Ipswich.

Dengang lå holdet på 13. pladsen i League One og var lige røget ud af ligacuppen til Barrow fra League Two. McKenna førte ”kun” holdet til en 11. plads i den saeson, men vekslede det altså til en oprykning et år senere. Nu kan han og klubben tage et stort skridt mod endnu en oprykning med en sejr mod Leeds.

Skotske Premiershi­p

Premier League

Ingen tv-kampe

Premier League

Premier League

Premier League

Premier League

Premier League

Premier League

Premier League Premier League

Premier League

Premier League

Der tages forbehold for aendringer.

 ?? IMAGES FOTO GETTY ?? Manager Kieran McKennan har udrettet små mirakler med sit undertippe­de Ipswich Town-mandskab, som ligger nummer to i Championsh­ip. Ikke mindst til glaede for The Tractor Boys' fan nummer 1 Ed Sheeran (tv), som også er trøjespons­or for holdet.
IMAGES FOTO GETTY Manager Kieran McKennan har udrettet små mirakler med sit undertippe­de Ipswich Town-mandskab, som ligger nummer to i Championsh­ip. Ikke mindst til glaede for The Tractor Boys' fan nummer 1 Ed Sheeran (tv), som også er trøjespons­or for holdet.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark