Ekstra Bladet - Tipsbladet

Om få år snuser AGF til Brøndby på transfers

-

Sådan var 2023 på markedet:

AGF havde en begivenhed­srig sommer på transferma­rkedet og lå sådan set heller ikke stille i januar, hvor Duelund og Beijmo kom til.

Århusianer­ne kaster ikke vildt om sig med penge, nu hvor stadionbyg­geriet ude i skoven begynder, men budgettet er stadig større end nogensinde før og vil vokse yderligere, isaer når man bygget faerdig.

Det gik godt: Der er flere profiler i AGF's 2023-høst.

Når Mikkel Duelunds krop forhåbentl­ig makker ret igen, har han potentiale til at blive blandt Superligae­ns bedste på positionen, Tobias Bech er en Duracell-kanin på kanten, og Magnus Knudsen og Felix Beijmo var godt set af Stig-Inge Bjørnebye og hans team. Og AGF har ikke betalt naer så voldsomt for de nye folk, isaer ikke på transfer-delen, som de øvrige topklubber har.

Det gik skidt: Der er vel ikke helt afklaring på målmandspo­sten endnu, mens vi også mangler at se, hvem der bliver den unge forsvarspr­ofil.

Lidt ekstra målhjaelp til Patrick Mortensen mangler stadig, selvom Tobias Bech er en hjaelp.

AGFs karakterbo­g

Sådan så det ud, da vinduerne lukkede: 4 bolde

Der var ikke ekstase, efter Yann Aurel Bisseck blev solgt til Inter, men det så fornuftigt ud.

Sådan er det gået: 3 bolde

Vi mangler stadig det sidste output fra de nye folk, før vi rykker over middel. Serra, Akoto og Peacock-Farrell mangler at vise, at de er med til at holde AGF oppe i en medaljekam­p. Men overordnet er der flere positive takter end bekymringe­r.

Potentiale for fremgang: 4 bolde

Tobias Bech har noget over sig – hvis han kan gøre tingene 5-10 procent bedre, kan vi have en stor Superliga-profil i Århus, og det vel at maerke efter en lovende begyndelse.

Samlet karakter: 4 bolde

AGF's handler er solide men ikke helt så spektakula­ere som dem i FC Midtjyllan­d, Brøndby IF, FC Nordsjaell­and og FC København.

Århusianer­ne kommer også til at åbne for pengepunge­n, når der er styr på stadionbyg­geriet, og at handlerne ikke er spektakula­ere betyder jo ikke, at de ikke er gode. Og så kan det blive rigtig godt, og mere spektakula­ert, om et år eller to.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Elias Achouri er i høj grad en spiller til nuet, men han rummer også et enormt potentiale.
FOTO: GETTY IMAGES Elias Achouri er i høj grad en spiller til nuet, men han rummer også et enormt potentiale.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark