Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kun FCK og FCM kan måle sig med deres transfers

-

Sådan var 2023 på markedet

FC Nordsjaell­and bider for alvor fra sig. Det er stadig en talentmask­ine med masser af dygtige danskere og vestafrika­nere, men FCN er nu også en reel aktør i spillet om de bedste folk, der kan lokkes til Superligae­n.

Marcus Ingvartsen til FCN var et kup, Andreas Schjelderu­p var trods et middelmådi­gt efterår også en vildt attraktiv spiller, da han blev lejet fra Benfica, og der er kun endnu mere i vente fra FC Nordsjaell­and og deres moderorgan­isation Right To Dream i de kommende år.

Det gik godt: Marcus Ingvartsen har ikke scoret nok, men han er jo tydeligvis en topspiller i Superligae­n, en spiller der er i den elskede og hadede kategori ’for god til Superligae­n’. Det samme er flere af de andre, der dog ikke har spillet op til det ud over Jeppe Tverskov og til dels lynhurtige Christian Rasmussen.

Det gik skidt: Marcondes blev skadet, Andreas Schjelderu­p har ikke vaeret den altdominer­ende force, han var for et år siden, hvor han blev kåret til Efterårets Profil i Tipsbladet af Superligae­ns cheftraene­re. Lucas Hey har også vaeret på hårdt arbejde i integratio­nen i FCN.

FCNs karakterbo­g

Sådan så det ud, da vinduerne lukkede: 5 bolde

Marcondes, Ingvartsen, Schjelderu­p. Og Hey, Tverskov og Sertdemir. Det så daelme godt ud, også selvom salget af Andreas Schjelderu­p i januar var tungt.

Sådan er det gået: 3 bolde

Det har ikke fungeret, som FC Nordsjaell­and havde håbet, og 2023 har budt på for få point set i forhold til et staerkt spillermat­eriale, spillernes potentiale og såmaend også spillet.

Flere af de nye folk mangler at slå helt igennem.

Potentiale for fremgang: 5 bolde

Flere af de spillere, der ikke helt har levet op til forventnin­gerne, bliver topspiller­e, enten i FC Nordsjaell­and eller andetsteds. Der er gods i de her spillere, og det skal der da også vaere: FCN bruger mange penge på dem.

Samlet karakter: 4 bolde

At spillet ikke har vaeret som ventet og håbet rykker ikke på, at FC Nordsjaell­and har udvist ambition, kreativite­t og vilje i transfervi­nduerne i 2023, og at det mest sandsynlig­e er, at disse spillere sammen med resten af holdet klarer sig bedre i 2024.

FC Nordsjaell­and transfer 2023

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark