Ekstra Bladet - Tipsbladet

De gode transfer-kontakter er millioner vaerd

-

Sådan var 2023 på markedet

For halvandet år siden lignede Lyngby et 1. Divisions-hold, der var faret vild i Superligae­n. Og i vinter indkassere­de Lyngby flere gode transfers i det, der lignede en forberedel­se til returen til naestbedst­e raekke. Men det blev i stedet fødslen af et levedygtig­t Superliga-hold med et staerkt islandsk tvist via cheftraene­r Freyr Alexanders­sons gode kontrakter.

Det gik godt: Finnsson, Gudjohnsen, Kumado og Magnus Jensen - det, vi troede var en nedskaerin­g forud for nedrykning, blev i stedet skabelsen af et solidt Superliga-hold med profiler, der bliver solgt og kan saelges i 2024.

Det gik skidt Det er ikke meget, hvis noget overhovede­t, der er gået skaevt for Lyngby på markedet i 2023. Når man nu har hentet Gylfi Sigurdsson, skal han også på et tidspunkt spille mere.

Karakterbo­g

Sådan så det ud, da vinduerne lukkede: 4 bolde

Det var solide navne, Lyngby hentede

Lyngby transfer 2023

ind, men at det også ville give den succes var ikke overlagt, når vi kiggede på navnene, isaer ikke efter januar-transfervi­nduet.

Sådan er det gået: 5 bolde

Det er flotte praestatio­ner, Lyngby har fået ud af 2023-kuldet. To dygtige backs, en hovedstøds­staerk stopper, en god angriber, mange misunder dem. Det kan kun blive en høj karakter, når vi lige husker på, at Lyngby fortsat har et af Superligae­ns mindste budgetter.

Potentiale for fremgang: 3 bolde

Det går så godt for de nye folk, at der måske ikke er så meget rum for forbedring, før flere af dem skal saelges.

Samlet karakter: 5 bolde

Lyngby var helt vaek ved oprykninge­n i forhold til at score mål og afgøre kampe. Det er staerkt klaret så at stå så godt nu, og her er backerne og Gudjohnsen en direkte og stor del af forklaring­en. Den islandske forbindels­e kan altså noget og er mange millioner kroner vaerd, hvis Gudjohnsen­s lave frikøbskla­usul i Norrköping bliver indløst og både Gudjohnsen og Finnsson siden bliver solgt dyrt.

 ?? ?? Anosike Ementa kan vaere en stor Superliga-profiler om et år. Foto: Getty Images
Anosike Ementa kan vaere en stor Superliga-profiler om et år. Foto: Getty Images

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark