Ekstra Bladet - Tipsbladet

Barsk dom: OB er Superligae­ns fesne flade fadøl

-

Sådan var 2023 på markedet

Nøj, de har hentet mange spillere i OB. 14 mand kom til i løbet af 2023, og udefra set kunne det ligne forsøg på at finde en ny Yankuba Minteh. Det er påfaldende, at kun to af 14 nye spillere kom til fra andre danske klubber, vel at maerke 1. Division.

Det gik godt: Louicius Don Deedson er dygtig, Rami Al-Hajj kan helt klart spille fodbold, og i begyndelse­n af saesonen så Sven Köhler lovende ud.

Det gik skidt: Der er alt for mange spillere her, der ikke slår til, og hvor man også efterfølge­nde kommer i tvivl om, hvorvidt de bare fylder og tager plads fra Fyns egne talenter. Der er alt for langt mellem forhåbning­erne og det, spillerne er hentet ind til, og så spillet på banen.

Karakterbo­g

Sådan så det ud, da vinduerne lukkede: 3 bolde

Der var vildt blandede vurderinge­r af OB's transfervi­nduer. Nogle så et attentat på toppen for sig, andre tog sig til hovedet og spekulered­e over, hvor harmløse Hvidovre og Vejle ville vise sig at vaere, og om OB kunne komme i nedrykning­sfare.

OB transfer 2023

Sådan er det gået: 2 bolde

Et par gode spillere opvejer altså ikke, at der kom så mange spillere til, der ikke har vist Superliga-niveau af betydning, mens det overses, at Tyler Burey og Sven Köhler var ret dyre.

Man har lov til at blive dygtigere, men praestatio­nerne er der ikke indtil videre, når vi ser på helheden.

Potentiale for fremgang: 3 bolde

AErlig talt – vi mangler jo at se flere af fynboernes nye spillere i sammenhaen­gende aktion. Louicius Don Deedson har gjort det godt med Rami Al-Hajj, men der er så meget tvivl om resten og så mange, der naeppe bliver til noget i Superligae­n, at vi ikke kan svinge os højere op.

Samlet karakter: 2 bolde

Når man har Superligae­ns sjettestør­ste budget men mere handler ind som en velhavende oprykker, kan vi altså ikke klappe begejstret.

OB ligner Superligae­ns fesne, flade fadøl og en ny niendeplad­s, mere end man ligner et hold, der er i foråret overhaler Viborg eller Lyngby, to hold der begge mere sammenhaen­gende ud end et OB, der tilbragte de sidste par måneder af 2023 på jagt efter en permanent traener.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Der er masser af bold i Ernest Agyiri – han må gerne vise det lidt oftere.
FOTO: GETTY IMAGES Der er masser af bold i Ernest Agyiri – han må gerne vise det lidt oftere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark