Ekstra Bladet - Tipsbladet

På dette område hører de ikke til i Superligae­n

-

Sådan var 2023 på markedet

Selv i 1. Division var Hvidovre IF en af de klubber, der holdt sig tilbage med at hente spillere.

Der kom en del folk ind i sommer til det hårde kampprogra­m, der venter i Superligae­n, med Jonas Gemmer og Simon Makienok som to mand med mange kampe på højt plan.

De og Lirim Qamili har prøvet en del, men efter at have set efterårssa­esonen er det svaert ikke at konkludere, at man nok kunne have brugt yderligere power efter at have mistet Frederik Carlsen og Andreas Pyndt til Silkeborg IF lige omkring oprykninge­n.

Det gik godt: Hvidovre forkøbte sig ikke i spillere ved oprykninge­n, og det var nok meget klogt, at man ikke sprang på de mange gode tilbud, man fik.

Hvidovre har hentet flere fornuftige spillere til, men det dufter lidt af 1. Division. Der dufter lidt af 1. Division i Hvidovre.

Det er faktisk svaerere at konkurrere i Superligae­n, end jeg havde ventet, og det haenger også sammen med, at det er svaert at lokke spillere til deltidskon­trakter anno 2023. Man kunne godt have ønsket sig bare én tilgang, der nu fik andre klubber til at slikke sig om munden.

Karakterbo­g

Sådan så det ud da vinduerne lukkede: 2 bolde

Vi havde nok trods alt troet, at Hvidovre ville stå på taeer efter en enkelt profil.

Sådan er det gået: 2 bolde

Respekt for, at Hvidovre forsøger at spille bolden rundt og at presse højt. Flosklen om at mangle meget i begge felter holder i dette tilfaelde, også fra de nye folk.

Potentiale for fremgang: 2 bolde

Måske bliver Lirim Qamili en profil, som han har vaeret i perioder i Horsens og i det første ophold i Hvidovre? Ellers er det svaert at pege på, at der gemmer sig faste Superliga-spillere med store praestatio­ner forude blandt dem, Hvidovre har hentet i 2023.

Samlet karakter: 2 bolde

Det er ok ikke at satse butikken, men der mangler altså de nye folk, der er en åbenbaring efter en oprykning. Selv de små oprykkere plejer at bruge oprykninge­n til at finde et par af de typer. Det skal blive spaendende at se, om overgangen til fuldtids-profession­alisme i begyndelse­n af 2024 giver Hvidovre et løft.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Det var staerkt af Vejle at hente German Onugkha tilbage. Han har spillet et forrygende efterår.
FOTO: GETTY IMAGES Det var staerkt af Vejle at hente German Onugkha tilbage. Han har spillet et forrygende efterår.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark