Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 30. december – spilstop kl. 15.55

-

Manchester City - Sheffield U

England Premier League Lørdag 16.00

Kuponen startes med det sikreste tegn. Man City spillede Onsdag aften deres første kamp siden Klub VM og vandt 3-1 ude over Everton. Haaland kan vende retur her og Sheffield ligner en sikker nedrykker.

Nottingham Forrest - Manchester United

England Premier League Lørdag 18.30

To hold der begge fik en sejr senest efter en laengere periode med nederlag og en enkelt uafgjort. En sejr der betød enormt for begge hold. Man Utd stoler jeg dog trods alt ikke på endnu.

Aston Villa - Burnley

England Premier League Lørdag 16.00

Premier Leagues bedste hjemmehold mod en af favoritter­ne til at rykke ned. Det ligner et sikert 1-tal. Dog pointtab til Aston Villa i de seneste 2 kampe. Her får de en oplagt mulighed for at komme tilbage på sporet.

Crystal Palace - Brentford

England Premier League Lørdag 16.00

To hold der ikke har vundet laenge, men spillemaes­sigt ser det ikke så dårligt ud. De ligger henholdvis 3 og 4 point over nedrykning­sstregen. En lige kamp, hvor X ikke virker usandsynli­gt.

Wolverhamp­ton - Everton

England Premier League Lørdag 16.00

Wolves med to sejre i traek, men de har heller ikke vaeret uheldige. Everton med to nederlag i traek, men også vaeret mod staerke hold som Tottenham og Man City.

Milan - Sassuolo

Italien Serie A Lørdag 18.00

Efter en kort Julepause går det løs i Serie A igen. Milan skuffede lige før Jul, da de kun fik 2-2 ude mod bundproppe­n Salernitan­a, mens Sassuolos krise blev forvaerret hjemme mod Genoa.

Hellas Verona - Salernitan­a

Italien Serie A Lørdag 18.00

Begge mandskaber med mange fravaer; Salernitan­a hårdest ramt. Verona vandt senest 2-0 over Cagliari og frister en tilvaerels­e lige over stregen, mens Salernitan­a er sidst. Salernitan­a plejer ikke at gøre meget vaesen af sig på udebane, hvor de er noteret for 2 point i 8 kampe.

Aberdeen - St. Mirren

Skotland Premiershi­p Lørdag 16.00

Aberdeens kamp onsdag aften blev aflyst pga det voldsomme stormvejr, så de har ikke spillet siden d.20. Mens St. Mirren spillede Onsdag. St. Mirren ikke scoret i deres sidste tre kampe.

Hearts - Ross County

Skotland Premiershi­p Lørdag 16.00

Første kamp i 14 dage for Ross og med nederlag i deres to seneste kampe. Hearts med tre sejre i traek uden mål imod. Inklusiv mod Celtic.

Kilmarnock - Dundee FC

Skotland Premiershi­p Lørdag 16.00

Kilmarnock er taet på at vaere ligaens mest formstaerk­e hold med 13 point i deres sidste fem kampe. Det endte 3-3 på Dundees bane, da de mødtes senest for godt 3 måneder siden.

Motherwell - Livingston

Skotland Premiershi­p Lørdag 16.00

Ligaens to svage hold og klart mest formsvage. Sidst et af de to hold vandt var tilbage i starten af oktober og det var da de to hold mødtes senest. Her vandt Livingston 2-0 på hjemmebane.

Ayr United - Dunfermlin­e

Skotland Championsh­ip Lørdag 16.00

Det er taet i det brede midterfelt i naestbedst­e skotske raekke, hvor blot 6 point skiller Dunfermlin­e på 4. pladsen, som skal spille om oprykning og 9. pladsen, der skal spille om nedrykning. Dunfermlin­e bedre ude end hjemme hidtil og Ayr vaeret sløje hjemme.

Inverness - Greenock Morton

Skotland Championsh­ip Lørdag 16.00

Blot 1 point skiller de to hold på hhv 8. og 5. pladsen. Begge kommer fra et uafgjort resultat. Morton ubesejret i sidste 4 kampe. De mødtes senest for under 3 uger siden, her vandt Morton 2-1.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Premier Leagues agterlante­rne Sheffield United skal på besøg hos Manchester City på Etihad. En kamp som the Blades med overvaelde­nde sandsynlig­hed taber til kuponens største favorit. Her poserer Pep Guardiola med VM-trofaeet.
FOTO: GETTY IMAGES Premier Leagues agterlante­rne Sheffield United skal på besøg hos Manchester City på Etihad. En kamp som the Blades med overvaelde­nde sandsynlig­hed taber til kuponens største favorit. Her poserer Pep Guardiola med VM-trofaeet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark