Ekstra Bladet - Tipsbladet

Liverpool FCNewcastl­e United

PÅ SEE OG VIAPLAY

-

Du skal se den: Fordi der er ved at vaere pres på Newcastle-traener Eddie Howe

Hold øje med: Mohamed Salah

Det er den tid på året, eller, i hvert fald i den her saeson, hvor Liverpool snart skal til at undvaere Mohamed Salah.

Der er afrikanske mesterskab­er, denne gang afholdt i Elfenbensk­ysten, og som en raekke andre i England og såmaend også i Danmark skal Liverpool undvaere spillere på grund af turneringe­n såvel som de asiatiske mesterskab­er, der spilles i Qatar.

Så Newcastle-kampen er en af de sidste muligheder for at se Salah og såmaend også midtbanema­nden Wataru Endo, før de skal med Egypten og Japan.

Og der er rigeligt på spil i mandagens kamp, der spilles klokken 21 og dermed giver nytår-festlige typer tid til at komme sig i løbet af dagen.

Liverpool har rejst sig på fin vis og ligner en fuldgod udfordrer til Manchester City efter off-saesonen i 2022/23, og Salah har vaeret i staerk form.

Da de to hold mødtes første gang i ligasaeson­en vandt Liverpool på dramatisk vis på to sene mål af Darwin Núñez, vel at maerke efter Virgil van Dijk var blevet udvist, og mens spekulatio­nerne om et Salahskift­e til Saudi-Arabien kogte over.

Denne gang er presset på Newcastle, hvor traener Eddie Howe nok ikke kan blive ved med at pege på Champions League og de mange kraefter brugt der i al for lang tid, før ejerne fra førnaevnte Saudi-Arabien beslutter, at nok er nok.

Traener Howe håber på forstaerkn­inger i januar, eksempelvi­s en lejeaftale med Manchester City-reserven Kalvin Phillips, men om han får det, og om der er mange flere chancer efter et eventuelt nederlag til Liverpool, er usikkert.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark