Ekstra Bladet - Tipsbladet

Rösler: Mortensens tal bliver bedre og bedre

-

AGF's cheftraene­r Uwe Rösler er mere end tilfreds med de praestatio­ner og den rolle, hans anfører Patrick Mortensen spiller. AGF-cheftraene­ren har i løbet af 2023 fået flere offensive kraefter i truppen, der kan supplere og støtte Mortensen, og den tyske traener er glad for at se det arbejde, anføreren laegger for dagen.

”Det var modigt af Janni Serra at skifte hertil. For han vidste godt, hvem han var oppe imod, han er ikke dum. Han tog udfordring­en op, han er blevet bedre, og han har vaeret med til at gøre 'Paddy' [Patrick Mortensen] bedre,” siger Uwe Rösler.

STADIG SULTEN

”I går havde vi en løbetest. Hvor gammel er Paddy nu? 34 år? 34, ja. Og han for forbedrede sig. Den 34-årige har arbejdet staerkere end mange af de andre i ferien. Han har forbedret sig ret så meget fysisk sammenlign­et med for et år siden. Og det gør mig glad. Det viser den sult, Patrick har, og at han vil blive ved med at spille så laenge som muligt,” siger Uwe Rösler.

”Så laenge, Paddy er skadesfri, så laenge han viser den sult, han gør, og vi får ham sat op til afslutning­er og berøringer i feltet, så vil han blive ved med at score. Jo flere gange, vi får bolden ind til ham, jo flere gange scorer han. Det er temmelig simpelt,” siger AGF-traeneren, der tror fuldt og fast på Mortensens ambition om at spille i adskillige år endnu.

”Når spillere når den alder, bliver sulten lidt mindre for nogle af dem. Det daler en smule år for år, man går lidt mere på kompromis med tingene, familien og børnene fylder langsomt mere og mere. Og på et tidspunkt kan spilleren så ikke følge med laengere. Men 'Paddy', han bliver tvaertimod bedre og bedre. Hans kurve går op. Og derfor tror jeg, han har mange år i sig endnu,” siger Uwe Rösler.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? AGFs cheftraene­r Uwe Rösler er vild med Patrick Mortensen – eller Paddy som han kaerligt kalder sin seriescore­nde veteranang­riber.
FOTO: GETTY IMAGES AGFs cheftraene­r Uwe Rösler er vild med Patrick Mortensen – eller Paddy som han kaerligt kalder sin seriescore­nde veteranang­riber.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark