Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 13. januar – spilstop kl. 15.55

-

Newcastle - Manchester City

England Premier League Lørdag 18.30

Hårdt traengte Newcastle, ikke økonomisk forstås, men resultatma­essigt med blot 2 sejre i deres seneste 9 kampe, hvor det ene af dem var i sidste weekend, her slog de lokalrival­erne fra Sunderland i FA Cuppen. Man City sprudler, de Bruyne er retur og måske Haaland. Relativt sikkert 2-tal.

Ipswich - Sunderland

England Championsh­ip Lørdag 18.30

Topkamp, hvor vaerterne ligger 2’er og rykker op i Premier League, hvis de kan holde den placering. Sunderland 6’er og akkurat på en af de 4 playoff-pladser. Bemaerkels­esvaerdigt at Ipswich, ikke har vundet i 6 kampe i traek i Championsh­ip, hvorimod Sunderland har hentet 7 point i deres seneste 3 kampe.

Birmingham - Swansea

England Championsh­ip Lørdag 16.00

Birmingham uden sejr siden midten af december, men her med ny traener der får sin debut på hjemmebane. Det kan give dem noget, men spillermat­erialet er stadig et problem for Birmingham. En overkommel­ig opgave mod Swansea, der kun er 4 point bedre. I forhold til at undgå nedrykning er X’et ok for begge.

Cardiff - Leeds

England Championsh­ip Lørdag 16.00

To hold fra den øvre del af tabellen, begge med svingende resultater. Selvom Cardiff spiller hjemme i Wales, så er de ikke specielt imponerend­e hjemme med 5 nederlag i 11 kampe. Leeds er trods udebane stadig klare favoritter. Ikke mange uafgjorte kampe de spiller, men jeg helgardere­r trods alt stadig.

Huddersfie­ld - Plymouth

England Championsh­ip Lørdag 16.00

Hjemmehold­et er lige over nedrykning­sstregen og Plymouth 4 point laengere oppe i tabellen. Plymouth med raekkens højeste målsnit, hvilket gør X-chancen mindre, omvendt ligner det et X ud fra tabellen og Plymouth har spillet uafgjort i 3 ud af deres seneste 4 kampe. En meget lige kamp - helgarderi­ng.

Millwall - Middlesbro­ugh

England Championsh­ip Lørdag 16.00

En naesten lige kamp mellem to midterhold. Millwall har holdt buret rent i de 4 seneste ligakampe, mens Middlesbro­ugh også har fokus på EFL Cuppen, hvor de er taet på finalen efter 1-0 sejr hjemme over Chelsea, hvorimod Millwall har haft en uges pause og kun har Championsh­ip at fokusere på.

Preston - Bristol C

England Championsh­ip Lørdag 16.00

Preston med 4 nederlag i deres seneste 5 kampe og senest et nederlag med 4-0 ude til Chelsea FA Cuppen. Begge hold ligger i midten af tabellen. For en lille uge siden fik de flot uafgjort ude mod West Ham og skal derfor spille omkamp mod dem 3 dage efter denne. Lille fordel til Preston.

Rotherham - Stoke

England Championsh­ip Lørdag 16.00

Stoke er ret klare favoritter her, selvom de kun har vundet en kamp i Championsh­ip siden november eller 1 sejr ud af 12. Rotherham derimod ubesejret i deres seneste 3 ligakampe og den stadig nye traener, Richardson, har fat i noget. Rotherham er langt bedre hjemme end ude. Overraskel­sen lurer.

Southampto­n - Sheffield W

England Championsh­ip Lørdag 16.00

Southampto­n på 3. pladsen er fremragend­e kørende. Sheffield W er lige under nedrykning­sstregen og har tabt hele 10 af 13 udekampe indtil videre. Det vil vaere en stor overraskel­se, hvis kuponens største favorit ikke tilføjer dem et nederlag mere, selvom Onsdagsklu­bben har vundet deres 2 seneste kampe.

West Bromwich - Blackburn

England Championsh­ip Lørdag 16.00

West Bromwich på 5. pladsen mod det dårligst kørende hold i raekken, nemlig Jon Dahls Blackburn. Blackburn har vaeret mere uheldige end dårlige. De er det største alt-eller-intet-hold i raekken med kun 2 uafgjorte i 26 kampe. Vi prøver den fraekke 1-2-gardering. Det må vaere tid til lidt stolpe ind for Blackburn.

Barnsley - Bristol R

England League One Lørdag 16.00

Hjemmehold­et er lige akkurat placeret på det yderste af playoff-pladserne. Barnsley er ubesejret i deres seneste 6 kampe. Bristol Rovers med nederlag i seneste ligakamp og har FA Cup 4 dage efter denne. Det ligner en hjemmesejr, hvor jeg dog garderer X’et med.

Charlton - Peterborou­gh

England League One Lørdag 16.00

Dårligt kørende Charlton i midten af tabellen mod et godt kørende Peterborou­gh-hold i topppen af raekken. Begge holds kampe snitter over 3 mål, noget af det højeste af alle i ligaen. Derfor virker X’et heller ikke sandsynlig­t, så det garderer jeg ikke med. Det bliver i stedet en af de sjaeldne ugarderede 2-taller.

Reading - Port Vale

England League One Lørdag 16.00

Selvom nedrykkern­e Reading er placeret lige under nedrykning­sstregen, så er de rigtig fint kørende med 2 sejre og 4 uafgjorte i deres seneste ligakampe. Noget mere blandet for Port Vale i midten af tabellen, som har vundet en af deres seneste 6 kampe. Reading har hentet størstedel­en af pointene hjemme.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Southampto­n er kuponens største favorit med hele 62 procent på et et-tal i opgøret på St Mary's Stadium mod Wednesday. Sheffield-holdet har tabt ti af 13 kampe på udebane i denne saeson - og det vender ikke mod the Saints. Her jubler Che Adams over en scoring.
FOTO: GETTY IMAGES Southampto­n er kuponens største favorit med hele 62 procent på et et-tal i opgøret på St Mary's Stadium mod Wednesday. Sheffield-holdet har tabt ti af 13 kampe på udebane i denne saeson - og det vender ikke mod the Saints. Her jubler Che Adams over en scoring.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark