Ekstra Bladet - Tipsbladet

FCK’s ejere og deres forbindels­er

-

økonomiske stabilitet, der har vaeret grundlaget så laenge.”

Det er bevidst, når Søren Moth taler om økonomisk stabilitet i netop disse dage, for Parken-koncernen har netop sagt farvel til formand Allan Agerholm. Ifølge Berlingske på grund af utilfredsh­ed fra ejerne med hans indsats for at få Lalandia solgt og en god løsning på renovering af Parken. Agerholm selv kalder selv det pludselige brud for ”ganske udramatisk.”

Foreløbig er Lalandia, FCK og Parken stadig en del af samme koncern, og Erik Skjaerbaek, Lars Seier og Karl Peter Korsgaard Sørensen er stadig de toneangive­nde aktionaere­r. Selv om Søren Moth i det store hele foretraekk­er stabilitet­en i det nuvaerende ejerskab, forbeholde­r han sig retten – måske naermere pligten – til at vaere kritisk. Det er nemlig en vigtig rolle for fans, mener han.

Det, han savner allermest fra de nuvaerende ejere, er mere informatio­n. Isaer Skjaerbaek og Korsgaard Sørensen er notorisk pressesky, og selv om Seier oftere optraeder i medier, han har takket paent nej til at medvirke i Tipsbladet denne gang.

”Jeg synes, FCK har vaeret meget åbne de seneste års tid om, hvad de vil med strategi. Både på det sportslige og det kommerciel­le niveau, men også hvad de vil med koncernen. Men jeg tror stadigvaek, at jeg savner lidt åbenhed fra ejerkredse­n bag. Hvad er det egentlig, de vil med det her?” spørger Søren Moth retorisk.

”Som fans kan vi jo sidde og spekulere rigtig meget over, om de vil saelge dele af klubben, eller om det [udskillels­en af FCK] handler om investerin­ger eller regnskaber. Vi ved det reelt set ikke rigtig. Vi kan gaette os lidt til det, vi kan analysere os lidt frem til nogle ting. Men når det kommer til stykket, så er vi alle sammen en lille smule efterladt i mørket i forhold til, hvad det egentlig er, de her ejere vil med FC København som fodboldklu­b. Og det kan da godt nogle gange vaere lidt frustreren­de,” siger han.

Omvendt kunne alternativ­et vaere vaerre.

 ?? ARKIVFOTO:KENNETH MEYER ?? FCK fans på Sektion 12 tribunen i parken under Champions League.
ARKIVFOTO:KENNETH MEYER FCK fans på Sektion 12 tribunen i parken under Champions League.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark