Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 20. januar – spilstop kl. 15.55

-

Brentford - Nottingham Forest

England Premier League Lørdag 18.30

De to hold ligger 3 og 4 point over nedrykning­sstregen. Nottingham Forest med 1 point mere, men Brentford med en kamp faerre spillet. Brentford med 5 nederlag i traek i PL, mens Forest har to sejre i traek. Vigtig kamp for begge hold ikke at tabe. Brentford favoritter qua hjemmebane­n, men krydset lurer.

Blackburn - Huddersfie­ld

England Championsh­ip Lørdag 16.00

En raekke laengere nede, finder vi to hold, der ligger i den tunge ende, men over nedrykning­sstregen. Jon Dahls Blackburn er fortsat i krise, de skal dog have gode muligheder for at vende det her, mod et svagt Huddersfie­ld-hold. Der bør komme mange mål, som der har for vane i Blackburns kampe.

Bristol C - Watford

England Championsh­ip Lørdag 16.00

Sidste gange de mødtes i slutningen af december vandt Bristol C hele 4-1 hos Watford. Begge er midterhold. Kun 3 point skiller dem. Bristol C kommer lige fra en succesople­velse, da de tirsdag aften slog West Ham ud af FA Cuppen. I ligaen er de omvendt skidt kørende; med 1 point i 3 kampe. Helgarderi­ng.

Norwich - West Bromwich

England Championsh­ip Lørdag 16.00

Norwich har en FA Cup-kamp ude mod Bristol Rovers 3 døgn inden denne kamp. WBA solidt kørende og har haft pause i en uge. Bemaerkels­esvaerdigt er det, at Norwich hjemme har fået over 50% flere point end WBA har ude. Da de mødtes for 3,5 uge siden vandt WBA 1-0 hjemme. Ligner en taet kamp igen.

Plymouth - Cardiff

England Championsh­ip Lørdag 16.00

Plymouth har ikke vundet i ligaen siden før jul men dog kun et nederlag i den periode. Plymouth er et rigtig staerkt hjemmehold med 7-3-3. Cardiff er ikke super kørende med 4 point i deres seneste 4 kampe og senest 0-3 hjemme mod Leeds. Det omvendte opgør endte 2-2. Plymouth får min tillid her.

Queens PR - Millwall

England Championsh­ip Lørdag 16.00

QPR i storkrise med 1 point i deres seneste 6 kampe. De er naestsidst og med 5 point op til redning. QPR er raekkens klart dårligste hjemmehold, mens Millwall indtil videre har vaeret bedre ude end hjemme. De to holds kampes målsnit er begge i den lave ende. Ligner taet og målfattigt.

Sheffield W - Coventry

England Championsh­ip Lørdag 16.00

Onsdagsklu­bben er lige under nedrykning­sstregen, mens Coventry er raekkens mest formstaerk­e mandskab med 4 sejre og 1 uafgjort i deres seneste 5 kampe. Da de mødtes for under en måned siden vandt Coventry 2-0. De bør have fine muligheder for at tage de 3 point igen, trods udebane. Jeg garderer med X’et.

Stoke - Birmingham

England Championsh­ip Lørdag 16.00

Stoke på 17. pladsen får besøg af Birmingham på 20. pladsen. Stoke har ikke tabt i The Championsh­ip siden 9. december. Stoke slog Birmingham 3-1, da de mødtes på Boxing Day. Birmingham ser noget bedre ud nu efter traenerski­ft. Stoke er favoritter, men jeg kan sagtens se Birmingham overraske positivt her.

Bristol R - Blackpool

England League One Lørdag 16.00

Bristol Rovers på 11. pladsen. Nederlag i deres 2 seneste kampe. Blackpool 3 pladser bedre og sejre i deres 2 seneste kampe. Begge spiller FA Cup onsdag aften. Bristol Rovers med kun et hjemmebane­nederlag, mens Blackpool kun har 2 sejre på fremmed graes. Blackpool vandt 3-1, da de mødtes Lille Juleaften.

Burton - Charlton

England League One Lørdag 16.00

Kun 2 point der skiller dem i tabellen på hhv. 19. og 13. pladsen. Burton har ikke vundet i deres sidste 3 kampe, meget vaerre er det for Charlton, der ikke har vundet en fodboldkam­p siden slutningen af november og i hele saesonen kun har vundet een kamp på udebane. Lidt optimistis­k prøver vi det rene 1-tal.

Exeter - Cambridge

England League One Lørdag 16.00

Exeter lige over nedrykning­sstregen og Cambridge 4 point bedre. Blandet form og de spiller ikke meget uafgjorte. Ud fra tabellen og styrkeforh­oldet virker x’et nogenlunde sandsynlig­t. Cambridge vandt 2-0 over Exeter, da de mødtes for knapt en måned siden. Cambridge med blot 1 sejr på udebane i 11 kampe.

Port Vale - Wycombe

England League One Lørdag 16.00

Side om side på 14. og 15. pladsen og med lige mange point; 7 point over nedrykning­sstregen og da de mødtes d. 23. december endte det 1-1. Endnu en meget lige kamp, hvor ingen vil vaere utilfredse med uafgjort. Et yderst sjaelden sikkert X, som naturligvi­s ikke er sikkert, men køres uden gardering her.

Wigan - Reading

England League One Lørdag 16.00

Wigan røg ud af EFL-cuppen i midtugen og i League One har de kun vundet én kamp siden december. De er 5 point foran Reading lige under stregen. Reading har spillet sig til 27 point, men har kun 23, da de er blevet fratrukket 4 point pga noget ikke-sportsligt. De er ubesejret i de sidste 6 liga-kampe.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Andre Vidigal og Stoke City ligger i den tunge ende af the Championsh­ip på en 17. plads, men the Potters har ikke tabt siden begyndelse­n af december. De kan dog forvente hård modstand mod Birmingham.
FOTO: GETTY IMAGES Andre Vidigal og Stoke City ligger i den tunge ende af the Championsh­ip på en 17. plads, men the Potters har ikke tabt siden begyndelse­n af december. De kan dog forvente hård modstand mod Birmingham.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark