Girona-Sevilla

TV2 SPORT X

-

Du skal se den: Fordi Sevilla er i problemer Hold øje med: Sevillas gamle garde

På denne plads har vi tidligere omtalt Girona og holdets overrasken­de placering i La Liga.

Med en aktuel førsteplad­s (dog med en kamp mere end Real Madrid) forud for weekendens spillerund­e er den gode placering intakt. Men også Sevilla overrasker i denne saeson. Bare negativt.

Holdet vandt Europa League (igen) så sent som i seneste saeson, og selv om det blev til en 11. plads i ligaen, er det alligevel noget af et dyk i denne saeson. Mere end halvvejs gennem saesonen har Sevilla kun et enkelt point ned til Cadiz under nedrykning­sstregen, og Champions League fik man bare to point i en gruppe med Arsenal, PSV og Lens.

Det er ellers ikke, fordi Sevilla mangler erfaring i truppen. Den taeller folk som Sergio Ramos (37), Jesus Navas (38), Ivan Rakitic (35) og Nemanja Gudelj (32), der alle spiller jaevnligt. Nede i målet har 31-årige Marko Dmitrovic og 33-årige Ørjan Nyland deltes om spilletide­n.

Sevilla fik et rygstød i midtugen med 3-1sejren over Getafe i pokalturne­ringen, så håbet må vaere, at det kan vaere med til at kickstarte saesonen. Det hører dog med til historien, at 3-0 og 5-1-sejre over henholdsvi­s Granada og Almeria i løbet af saesonen blev fulgt op af nederlag i naeste spillerund­e, så der er ingen garanti for, at Sevilla pludselig er forvandlet.

Desuden kommer City Football Groups andenprior­itet, Girona, også med en 3-1sejr i Copa del Rey i frisk erindring. Apropos aldrende herrer scorede Cristhian Stuani (37) to mål, mens den 33 år unge Daley Blind sparkede holdets sidste mål ind og reelt draebte kampen efter bare 26 minutter. mandag 22. januar