Ekstra Bladet - Tipsbladet

PÅ GENSYN!

- TEKST: ALLAN OLSEN, ANSVARSHAV­ENDE CHEFREDAKT­ØR

Vi blev haengende lidt laengere end dronning Margrethe 2. men kortere end Rolling Stones… Ja, du sidder med den allersidst­e udgave af Tipsbladet på noget så skønt som knitrende avispapir. Måske endda med lidt tryksvaert­e på pegefinger­en efter endnu en vendt side.

Dermed slutter 75 års fodboldhis­torie, og for mange af vores trofaste laesere vil det også vaere et farvel til en gammel ven, der altid var der, når tipskupone­n skulle udfyldes, eller vinduet til den forunderli­ge fodboldver­den skulle slåes op på fuld gab.

Når man ville vaere klogere på engelsk fodbold, forstå det fodboldpol­itiske spil eller bare nyde en reportage fra Albanien. Mange timer i umanerligt godt selskab.

Nu blev det mit lod som ansvarshav­ende chefredakt­ør at dreje nøglen på en avis, der siden 1948 har gjort danskerne klogere på fodbold, tips og spil.

ISSN: 2245-1196

AErgerligt? Ja, jeg er jo ikke anderledes end så mange andre.

NÅR EN DØR LUKKER...

Tipsbladet var også mit holdepunkt i fodboldver­denen siden først i 80’erne, her jeg laerte, hvordan R-4-4-24 skulle udfyldes, her jeg fik reportager­ne fra hele verden – og det var også på Tipsbladet, at jeg fik mist første voksenjob efter endt uddannelse. Hér jeg mødte Tipsbladet­koryfaeer som eksempelvi­s Carsten Andreasen, Per Høyer Hansen, Niels Idskov, Niels Jørgen Larsen, Erland Vendelboe, Thomas Pyndt, Jens-Jørgen Petersen og selvfølgel­ig manden bag Tavse Tipper Thomsen, nemlig Svend Hermansen.

Så ja, kaerlighed­en og veneration­en overfor et printprodu­kt som Tipsbladet er kaempestor­t, men verden bevaeger sig, det samme gør journalist­ikken og brugernes vaner – og det gør Tipsbladet naturligvi­s også.

Når en dør lukker, så åbner en anden og det gaelder også for Tipsbladet, men vi smider jo ikke alt ud med badevandet, fordi printudgav­en lukker. Nu samler vi alle kraefter på tipsbladet.dk.

Her vil du vil stadig få: Superligak­lummer fra Stig Tøfting Store analyser og baggrunde-historier fra Troels Bager Thøgersen

Det store indblik i dommerverd­enen og VAR’s mysterier fra Jan Carlsen

Spiltips til både Tips13 og daglige spilforsla­g

Interviews, reportager og masser af nyheder fra fodboldver­denen

Med andre ord får du et fodboldsit­e spraengfyl­dt med indhold, og jeg kan garantere, at der er flere nye og spaendende projekter på vej på tipsbladet.dk - eller tb.dk, hvis du vil spare lidt på bogstavern­e…

Ambitioner­ne er tårnhøje, det samme er viljen til at servicere de fodboldint­eresserede med staerkt indhold. Praecis som vi har gjort det siden 1948. Derfor er det forhåbentl­ig ikke et farvel, men et PÅ GENSYN!

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark