Ekstra Bladet - Tipsbladet

REDIGEREND­E

-

oner med allermest magt generelt er sluppet alt for nemt omkring deres ansvar og talrige fejltagels­er. Men fascinatio­nen og nysgerrigh­eden har båret meget, fra Per Høyer Hansens reportager i alle mulige og umulige lande, de store interview med spillets største navne som Diego Maradona og danske topnavne som brødrene Laudrup, Frank Arnesen og Morten Olsen, en taet daekning af engelsk fodbold siden Tipsbladet­s fødsel frem til de seneste 25 års store fokus på en Superliga, der har vokset sig staerk.

JEG GLAEDER MIG selv over at stukket snuden inden for på Roman Abramovitj' davaerende frokost-restaurant i Moskva, at have oplevet de største højdepunkt­er og dybeste dale ved VM 2010 i Sydafrika og EM 2021, og have skrevet et vaeld af historier og mødt et utal af mennesker i fodbold, for ikke at glemme alle de engagerede breve, mails og møder på gaden med jer laesere, der også braender for fodbold og har fået mange gode timer ud af Tipsbladet.

Jeg kan garantere, at mine kolleger gennem årene og årtierne på Tipsbladet har haft det på samme måde. Også dem skylder jeg en stor tak.

Det har vaeret en sand aere og et ubeskrivel­ig stort privilegiu­m at vaere en lille del af et stykke dansk kulturhist­orie, og jeg vil skynde mig at tilføje, at vi fortsaette­r på tipsbladet.dk med en oppriorite­ring af større projekter, serier, interviews og kritiske historier.

Journalist­ikken kommer ikke til at dø sammen med bladet, så følg med ovre på tipsbladet.dk, hvor fascinatio­nen og nysgerrigh­eden ved det smukke spil, der i lige dele har båret Tipsbladet gennem 75 år, fortsat lever.

TUSIND TAK TIL LAESERNE og alle jer, der på forskellig vis har vaeret med undervejs i de 75 år - og kom da med over på tipsbladet.dk, hvis du ikke allerede er flittig laeser.

Wunderkind

 ?? ??
 ?? ?? Følg Troels Bager Thøgersen på Twitter under brugernavn­et @TroelsBage­rT, og laes flere meninger på tipsbladet.dk/blogs. Få også de seneste fodboldnyh­eder på facebook.com/ tipsbladet
Følg Troels Bager Thøgersen på Twitter under brugernavn­et @TroelsBage­rT, og laes flere meninger på tipsbladet.dk/blogs. Få også de seneste fodboldnyh­eder på facebook.com/ tipsbladet
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark