Ekstra Bladet - Tipsbladet

Kampdag lørdag 27. januar – spilstop kl. 15.55

-

Everton - Luton

England FA Cup Lørdag 16.00

Vi er er nået til 1/16-finalerne i FA Cuppen. Ny kamp ved en evt. uafgjort. De to hold har det begge svaert i bunden af Premier League. I seneste runde skulle de begge ud i en ny kamp efter uafgjort 0-0 i begge. Luton var heldige med at slå Everton 2-1 på Goodison i efteråret. Ingen er tjent med et X og en ny kamp.

Sheffield U - Brighton

England FA Cup Lørdag 16.00

Endnu et rent PL-opgør i FA Cuppen, hvor bundproppe­n Sheffield United får besøg af Brighton, som også stadig er med i Europa. Stramt program, så igen er ingen tjent med X. Brighton bør ville det her mest. Generelt dog markant svagere på udebane, så der prøves med en fraek 1-2-garderinge­n.

Leicester - Birmingham

England FA Cup Lørdag 16.00

Leicester er suveraen 1’er i Championsh­ip, men har ikke vundet i de seneste 2 kampe, dog har det også vaeret mod hold fra top6. Birmingham ligger i den dårlige ende, dog 8 point fra nedrykning og de har set bedre og bedre ud efter fyringen af Rooney. Ubesejret i deres seneste 4 kampe og sejr i de seneste 2.

Leeds - Plymouth

England FA Cup Lørdag 16.00

Leeds er Championsh­ips bedste hjemmehold (sammen med Leicester). Leeds har endnu tilgode at tabe på hjemmebane i denne saeson! 4 sejre i traek. Plymouth lige under midten i samme raekke er også godt kørende. Leeds skal have rigtig fine muligheder for endnu en sejr hjemme på Ellen Road.

Millwall - Preston

England Championsh­ip Lørdag 16.00

Begge hold er i sløj form. Millwall lidt under midten, mens Preston er lige over midten. Millwall med 3 nederlag i traek og Preston 4 nederlag i deres seneste 5 kampe. Da de mødtes tilbage i oktober blev det 1-1. Et taet opgør igen må forventes. En oplagt helgarderi­ng.

Sunderland - Stoke

England Championsh­ip Lørdag 16.00

Sunderland er oppe på 3 nederlag i traek, men stadig placeret lidt over midten. Stoke tabte sidst hjemme til Birmingham, men var også meget uheldige ved den lejlighed. Stoke er placeret 8 point over nedrykning­sstregen. Da de mødtes i efteråret vandt Stoke 2-1. Sunderland er favoritter, men kraever en gardering.

Barnsley - Exeter

England League One Lørdag 16.00

Vi tager et hop ned til League One, hvor Barnsley er med i toppen, hvor de pt er placeret på en af de 4 playoff-pladser. De er et af raekkens mest formstaerk­e hold med sejret i deres 3 seneste kampe og seneste nederlag var i starten af december. Exeter lige over nedrykning­sstregen. Sikkert 1-tal.

Blackpool - Charlton

England League One Lørdag 16.00

Blackpool er i den øvre del af midten. De har 3 sejre i traek og er nok raekkens bedste hjemmehold med hele 32 point i 15 kampe. Charlton er lidt under midten, men det mest formsvage hold udover Fleetwood på sidsteplad­sen. Charlton har kun vundet een udekamp i denne saeson. Sikkert 1-tal.

Bristol R - Oxford

England League One Lørdag 16.00

Bristol R lige i midten af tabellen, men de har lutter nederlag i League One i 2024: 4 styks. Her skal det med at alle har vaeret med et enkelt mål. Oxford er 6’er og derved på den yderste playoff-plads. De spiller sjaeldent uafgjort med blot 4 ud af 27 kampe. Forvent et taet opgør og derfor bliver der helgardere­t.

Carlisle - Bolton

England League One Lørdag 16.00

Carlisle er naestsidst og ligner et oplagt bud på en nedrykker. De har hele 10 point op og har tabt deres seneste 3 kampe. Bolton er 3’er og kun et point op til direkte oprykning. De har vundet 5 af deres seneste 6 kampe. Bolton med blot 3 uafgjorte kampe og for Carlisle kan et point ikke bruges til meget.

Derby - Cheltenham

England League One Lørdag 16.00

Nok et opgør mellem top mod bund. Derby er nummer 4 og Cheltenham er 3. sidst. Begge hold har hver 5 uafgjorte kampe i hhv 28 og 26 kampe. Formen er svingende for begge. Det omvendte opgør hos Cheltenham endte 1-1, men på hjemmebane bør Derby vinde relativt sikkert.

Port Vale - Portsmouth

England League One Lørdag 16.00

Port Vale der ligger 4 point over nedrykning­sstregen tager i mod førerholde­t Portsmouth. Porthmouth kun med 2 sejre i deres seneste 7 kampe. De vandt senest, men det var kun med 1-0 ude over bundholdet Fleetwood i en lige kamp chancemaes­sgt. Port Vale er omvendt heller ikke imponerend­e for tiden.

Reading - Leyton Orient

England League One Lørdag 16.00

Reading vandt senest, men er stadig på den øverste af de 4 nedrykning­spladser og har 4 point op til redning. Hvis vi udelukkend­e kigger på hjemmebane­n, så hører Reading til over midten. Leyton Orient er på 10. pladsen ud af 24 hold. De er raekkens mest formstaerk­e mandskab.

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Duncan Watmore og Millwall har tabt deres seneste tre kampe, men bør have en mulighed mod Preston hjemme på the Den.
FOTO: GETTY IMAGES Duncan Watmore og Millwall har tabt deres seneste tre kampe, men bør have en mulighed mod Preston hjemme på the Den.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark