Ekstra Bladet - Tipsbladet

Blackburn RoversWrex­ham

EUROSPORT 2

-

Du skal se den: Fordi det er Jon Dahl mod Hollywood-klubben

Hold øje med: James McClean og Steven Fletcher

Jon Dahl Tomasson og Blackburn har brug for en succesople­velse. Siden midten af december har holdet spillet syv Championsh­ip-kampe og kun hentet to point, mens det i tabellen er faldet fra 11. til 17. pladsen. Det er noget af en kontrast til november, hvor Tomasson var nomineret til Månedens Manager i Englands naestbedst­e raekke.

Nu venter så en FA Cup-kamp mod et lavere rangerende hold, hvilket jo alt andet lige bør vaere en oplagt mulighed for at få lidt tiltraengt medvind, men det er ikke hvilket som helst League Two-mandskab, der kommer forbi Ewood Park. Dels fordi Wrexham ligger på andenplads­en og dermed er et af de bedre hold i raekken, dels fordi klubben er en af de mest omtalte i hele Football League.

Det skyldes selvfølgel­ig, at de to skuespille­re Ryan Reynolds og Rob McElhenney købte Wrexham for et par år siden og har gjort den til centrum for en populaer dokumentar­serie. Opmaerksom­heden og pengene fra Hollywood har løftet op klubben i League Two for første gang i 15 år, og holdets nuvaerende placering giver direkte oprykning til League One.

Det er dog ikke alle fans af de andre klubber i det engelske ligasystem, der er lige så vilde med Wrexham, som alverdens seere på Disney+. For dem er det endnu en klub, der via udenlandsk­e ejere er kommet til penge og har købt sig til succes i et hjørne af fodboldver­denen, hvor de fleste ellers altid er i pengebekne­b.

For faste seere af Premier League bliver kampen et gensyn med veteraner som Steven Fletcher og James McClean, der har masser af kampe på højeste niveau bag sig. Sidstnaevn­te er fast mand.

Det var de sidste linjer fra Tipsbladet. Tak for 75 gode år!

Der tages forbehold for aendringer.

Følg TV3 Sport på Facebook

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark