Ekstra Bladet

Månedsløn: 250.000 KRONER

KONTANT KOMIK: Mick Øgendahl fik knap tre millioner i årsresulta­t sidste år

-

Mick Øgendahl har i mange år været blandt de komikere, der grinede højest på sin vej ned til banken.

Og latteren fortsatte i 2014, hvor han endnu engang slog indtjening­srekord med et årsresulta­t på knap tre millioner kroner.

Faktisk forøgede han indtjening­en i sit holdingsel­skab med mere end 400.000 kroner i forhold til året før.

Trods den markante fremgang blev det ikke fejret med lønfest.

Mick trak ’ kun’ 800.000 kroner ud i udbytte mod 3,4 millioner kroner året før.

I et af underselsk­aberne, som han ejer lidt over 50 procent af, er der dog lønninger, hvor af nogle af pengene kan være gået til Mick selv.

21,6 millioner

Det højere årsresulta­t har heller ikke forplantet sig i en markant bedre egenkapita­l på grund af nogle regnskabsm­æssige årsager, der gør, at den faldt en smule i forhold til 2013.

Men Mick Øgendahl har dog ingen grund til at klage.

Egenkapita­len er på svulmende 21.631.898 kroner, hvilket gør ham til medlem af komikernes rigmandskl­ub, der foruden ham tæller Anders Matthesen og Casper Christense­n.

Mange af de millioner, han har tjent på at være sjov mand, har dog allerede fået ben at gå på. Således købte han og konen Marlene en villa i Holte, som de rev ned for at bygge en en ny på 260 kvadratmet­er.

Psykiatris­k hospital

Prisen for at købe det eksisteren­de endte på 6,5 millioner kroner, hvorefter der blev brugt adskillige millioner på at bygge nyt.

Hans hårde arbejdspro­gram, der giver ham det tykke lag smør på brødet, var dog ved at fælde komikeren sidste år, hvor det hele slog klik for ham. Under en biltur bad han sin kammerat om at køre ham til psykiatris­k hospital.

– Det var så absurd. Vi var midt i optagelser­ne, og vi havde et helt produktion­shold kørende, men jeg sagde til Michael: ’ Du er kraftedeme nødt til at køre mig til psykiatris­k afdeling i Hillerød’, har han tidligere fortalt Euroman.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Mick Øgendahl til regnskabet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark