Ekstra Bladet

ARROGANT OG PATETISK Brøndbys storaktion­ær, Jan Bech Andersen, glæder sig over sejren mod de danske mestre, men savner lidt anerkendel­se fra mestertræn­eren

- FOTO: LARS POULSEN

sagt, mener Jan Bech Andersen og uddyber:

– Nu er jeg ikke fodboldpro­fessor som Glen Riddershol­m, men det er lidt arrogant at stå på livetv og påstå, at alle Brøndbys mål er foræringer. Jeg kunne spørge, hvad FCM’s andet mål er, hvor vi står skidt, påpeger Jan Bech Andersen. – Har FCM overpræste­ret? Brøndbys storaktion­ær mener, at det er lidt ynkeligt og patetisk at se FCM- træneren stå med hængemule og påstå, at hans hold var bedre på alle parametre.

– Det kunne være interessan­t at høre fra statistikk­ens højborg og Danmarks ultimative magtcenter, om FC Midtjyllan­d egentlig har overpræste­ret i denne sæson i forhold til alle de data, de samler sammen.

– Jeg husker et citat fra Rasmus Ankersens research ( FCM’s formand), at Newcastle en sæson fik mange flere point, end de havde gjort sig fortjent til. Er det mon tilfældet med FC Midtjyllan­d i år, når man tænker på, hvor mange mål de har scoret på dødbolde, og hvor mange mål de har scoret til slut i kampene.

Fortjente mestre

– Jeg spørger bare af nysgerrigh­ed. Det er jo ikke mig, der står på en ølkasse og siger, vi gør alting smartere, bedre og hurtigere end vores konkurrent­er, lyder stikpillen fra Jan Bech Andersen. Men her stopper det faktisk ikke:

– FCM er suveræne. Meget suveræne. Mod Brøndby lavede de flest frispark, løb færrest mester og havde færrest skud på mål. Men bortset fra det har de været suveræne og er fortjente danske mestre, pointerer Jan Bech Andersen, der glæder sig til at udfordre FCM i den kommende sæson.

Han får desværre - for ofte - lov til at komme med meninger i sin egen selvvalgte klogskab. Og det får ofte lov at stå uimodsagt Jeg synes, det ville klæde Glen Riddershol­m rent faktisk at vise lidt format og noget af den ydmyghed, som han altid taler om, når han er i gang med at belære fodbold- Danmark

Ekstra Bladet har været i kontakt med Glen Riddershol­m, men FCM- træneren har ikke ønsket at kommentere Jan Bech Andersens udmeldinge­r.

mgw@ eb.dk

 ??  ?? Brøndbys bestyrelse­sformand, Jan Bech Andersen, glæder sig til at udfordre FC Midtjyllan­d i den kommende sæson.
Brøndbys bestyrelse­sformand, Jan Bech Andersen, glæder sig til at udfordre FC Midtjyllan­d i den kommende sæson.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark